UEP! COM ANAM?
Atacs de cans als ramats d´ovelles, carabasses, confitura i vinyes

Dijous a les 21.40h

Aquesta setmana a “Uep! Com anam?” serem testimonis de primera mà de les destrosses a una guarda d’ovelles que han provocat uns cans a lloure. Ovelles i menets de pocs dies que han mort com a conseqüència de les mossegades dels cans, o bé que ha de ser sacrificades per part del manescal per a que no pateixin. Un reportatge especial i d’actualitat per donar visibilitat a una qüestió que preocupa, i molt, els ramaders de les nostres illes.

El nostre presentador, en Toni Ballador, passarà un dia a Montuïri per ajudar un pagès a collir carabasses de cabell d’àngel i després fer-ne bona confitura en família per a farcir els robiols que faran per les properes festes de Setmana Santa.

L’amo jove de Can Uep!, en Jaume Coll, serà a Felanitx per fer la pre-poda a unes vinyes amb dos pagesos per vocació. Amb ells, a més, tastarà el vi que n’elaboren any rere any.

Acompanyarem un pastor de Petra en la seva tornada cap a casa després d’haver participat a les Beneïdes de Sant Antoni a Muro amb la seva guarda de mil ovelles.

El youtuber més influent de la xarxa, en Miquel Montoro, farà farina per sa mare amb els seu petit molí fariner.

I, com cada dijous, el nostre mestre de mestres, en Felip Munar, farà una repassada a les cançons, tonades, gloses i dites del nostre cançoner popular.

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 21:40h a IB3 Televisió.

Uep! Com anam?