UEP%21+COM+ANAM%3F+En+Miquel+Montoro+cuinar%C3%A0+pilotes+per+als+espectadors%C2%A0del+programa

Dijous a les 22.15h

UEP! COM ANAM? En Miquel Montoro cuinarà pilotes per als espectadors del programa

Des de fa un any i mig, el jove pagès Miquel Montoro col·labora amb el programa Uep? Com anam! i, durant aquest temps, s’ha guanyat la simpatia dels espectadors amb el seu caràcter obert, simpàtic i encisador.
A més de les seves aparicions a IB3, en Miquel gestiona un compte a la xarxa social YouTube on comparteix part del seu dia a dia i les tasques que realitza al camp. La fama d’en Miquel traspassa fronteres i s’ha fet viral un vídeo en què parla d’un plat de pilotes.
Dijous, en Miquel Montoro cuinarà al programa Uep! Com Anam? les famoses pilotes. Rebrà l’ajuda de sa mare Sandra, que també aconsellarà els espectadors per aconseguir-ne un resultat excel·lent.

A més, durant el programa:

-L’amo en Toni Ballador no sortirà del seu poble, Sa Pobla, i anirà a visitar un pagès que es dedica a plantar i vendre moreres bordes, oliveres i cultivar dues castes d’arbres exòtics poc coneguts, la Moringa i la Pitahaya.

-El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà fins a una finca de Manacor per conèixer el procés per elaborar el formatge de cabra i veurem tots els cabrits quei han nascut darrerament. En Joan, l’amo de la finca, ens explicarà com compagina aquesta tasca amb les feines de regidor a l’ajuntament de Manacor.

-A una finca de Capdepera, en Joan, ens mostrarà les conseqüències del temporal Glòria, que va inundar el seu hort amb aigua salada i tot el que té sembrat va camí de morir.

-I farem gloses i dites amb el nostre mestre personal, en Felip Munar Munar.

Uep! Com anam?