UEP! COM ANAM?
Fira de les fires i especial cap de fibló, la vida continua

Dijous a les 21.40h

Aquesta setmana, “Uep! Com anam?” arranca en el cor de Mallorca, a la fira de les fires. En Toni Ballador, en Felip Munar i en Jaume Coll passaran el dia pel “Dijous Bo” per conèixer què es cuina a la pagesia mallorquina per aquest hivern.

Després de fer un passada pel dijous Bo, en Jaume Coll i en Toni Ballador aniran a Menorca per donar una mà a alguns pagesos que varen patir el cap de fibló fa dues setmanes. Arbres caiguts, teulades aixecades i moltes pèrdues econòmiques per a molts de pagesos, però sempre l’esperança i la força de les mans per arreglar allò que el vent s’endugué.

També coneixerem dos jubilats de Sant Antoni de Portmany que es cuiden d’una bona guardeta de conills i de mitja dotzena de papaiers, uns grans arbres tropicals ben adaptats al nostre clima.

Ara que s’acosta el temps de matances, una madona de Felanitx ens elaborarà un frit de porc així com toca.

Vos recordam que els nostres presentadors seran a la parada que instal·lam cada any al “Dijous Bo”, de les 10 a les 16 a la plaça del Bestiar d’Inca per passar una estona amb els nostres espectadors.

Així que estau convidats a passar i saludar en Toni, en Jaume i en Felip tot el dia per Inca, però, al vespre, tots davant el televisor a veure “Uep! Com anam?”.

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 21:40h a IB3 Televisió.