UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Formatge+de+cabra%2C+eixams+i+un+rostit+del+1909

Dijous a les 22.15h

UEP! COM ANAM?: Formatge de cabra, eixams i un rostit del 1909

Aquesta setmana, l’amo en Toni Ballador visitarà dos germans a Sant Llorenç des Cardassar per conèixer tot el procés per fer formatge de cabra. Sembraran farratge, donaran menjar a les cabres, munyiran i finalment veurem com s’elaboren diferents tipus de formatge.

El nostre jove pagès, en Jaume Coll, anirà al Mercadal per ajudar un altre jove pagès, en Tito, i sembraran llavors duites de Manacor. Faran servir una màquina una mica especial, i coneixerem la seva feina diària en el seu hort.

Al rebost d’aquesta setmana, na Maria del Carme de Cala Rajada ens farà un exquisit rostit de pollastre, datat de l’any 1909, recepta que podreu trobar al receptari de Cas Bombu.

També veurem un pagès collir ametles amb tractor. Ens contarà com es viu avui dia la recollida, exportació d’ametla i com afecta als ametllers la Xylella fastidiosa. I a Llucmajor, farem voreres netes per evitar possibles incendis.

I el nostre youtuber agrari, Miquel Montoro, ens ensenyarà a fer una llanterna amb un meló per poder lluir el dia de Tots Sants i el Dia dels Morts.

I a més a més, com cada setmana podrem gaudir de més dites i gloses del nostre mestre de mestres, en Felip Munar.

Uep! Com anam?