UEP%21+COM+ANAM%3F%3A+Almangrarem+una+guarda+d%E2%80%99ovelles%2C+tastarem+ous+de+gallina+eco%2C+segarem+blat+de+les+%C3%8Dndies+i+cuinarem+fideus+de+caseta

Dijous a les 21.30

UEP! COM ANAM?: Almangrarem una guarda d’ovelles, tastarem ous de gallina eco, segarem blat de les Índies i cuinarem fideus de caseta

Aquesta setmana, a Uep! Com anam?,en Jaume Coll i els seus han tornat a fora vila per donar-vos a conèixer el bo i millor d’aquestes terres.

Per començar, l’amo en Jaume anirà a posar almangra a la guarda d’ovelles d’un pastor jubilat de Montuïri. Faran una feinada amb els animals fins a l’hora de dinar.

El padrí més estimat del país, en Toni Ballador, anirà fins a Inca per tenir cura d’unes gallines ecològiques que posen uns ous de primera. No perdrà l’ocasió de tastar-los per berenar.

Un pastor de Lloret que té una guarda d’ovelles ben curres ens explicarà el mal que estan fent algunes plagues als seus ametlers.

També coneixerem dos germans de Sant Jordi que seguen blat de les Índies. Ens explicaran de quina manera ho fan per mantenir-se asseguts als tractors tota la vida. Des de quan eren nins i gairebé no arribaven amb els peus als pedals de la màquina, fins avui.

I una madona algaidina ens aguiarà uns fideus de caseta per a tota la família. Un plat de cullera que vos farà passar uns dies de tardor molt agradables.

Uep! Com anam? s’emet cada dijous a les 21.30 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3 i al Facebook del programa: facebook.com/uepcomanam amb l’etiqueta #UepIB3. També en podeu veure els continguts en exclusiva al canal de YouTube del programa: Uep! Com anam? IB3.

A la web IB3.org podeu veure aquest programa en directe i, si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.