UEP! COM ANAM?
Picadors, bessons de fava, plàstic bio i Fora Vila Sessions

Dijous a les 22.05h

Aquesta setmana a “Uep! Com anam?” en Toni Ballador passarà un dia de feina i diversió a Manacor amb un grupet de jubilats que són un somni. Amb ells collirà carxofes, arrabassarà les bledes velles per donar a les gallines i dinaran tots plegats de bessons de fava, un plat exquisit que una de les parelles del grupet en ensenyarà a cuinar.

L’amo jove de Can Uep!, en Jaume Coll, passarà el dia a Alaior a la finca del pagès i discjòquei Basili, conegut com “Dj Bass”. Tots dos faran bona feina a la finca amb vaques i vedells i després gaudirem d’una sessió de tecno chill-out a fora vila dels altaveus del “soundtruck” del nostre protagonista.

Un grup de pagesos ens mostren les virtuts de posar plàstic biodegradable als seus cultius. Més ecològic, manco feina, millor.

Un pagès de Sant Joan ens mostra la seva finca de Montuïri, un tros de terra que porta l’empremta del seu padrí, que va aconseguir comprar-la treballant sense descans durant la seva vida d’emigrant a l’Argentina durant el segle passat.

El nostre “youtuber” i col·laborador més jove de la televisió, en Miquel Montoro, ens donarà consells per a sembrar bones tomatigueres amb el seu estil i forma de fer particular.

I, com cada dijous, comptarem amb la presència de la paraula en forma de glosa de la mà i la veu del mestre de mestres, en Felip Munar.

 

Uep! Com anam?