UN LLOC ENLLOC

Més programes a la carta

Pròxima emissió per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Fitxa

Un lloc enlloc és un programa centrat en la memòria i la persistència d’una petita illa al Sud del Mediterrani. La seva reduïda dimensió ens obliga a mirar amb lupa aquest minúscul hàbitat per tal de descobrir les seves peculiaritats.

A través d’unitats narratives breus, creuam en cada programa les històries de dos personatges, habitants de l’illa, amb les vivències d’un viatger que mira i que pensa. Aquest viatger ha arribat a l’illa fugint de la vida urbana. Els seus trajectes en bicicleta, vaixell o a peu, acompanyat d’un quadern de viatge, serà  el nostre recurs per desplaçar l’acció d’un lloc a un altre.

La narració es veurà  guiada per una veu omniscient (en off) que ens durà  de la mà.

Aquest discurs s’organitzarà  al voltant d’una unitat temàtica, diferent a cada programa. Durant trenta minuts els espectadors assistiran al desenvolupament d’aquest tema, a través de distintes mirades: retrats humans, naturals i històrics contats amb un llenguatge audiovisual atractiu i suggerent.

Informacio General

Una descripció poètica per mostrar no només el passat, que és el que ha duit l'illa fins avui, sinó el que encara significa: misteri, màgia i fascinació.

Al web des de

2009

Estat

No emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Sèries i minisèries a IB3