Més programes A LA CARTA  calendari

 calendari

Informació general

Una descripció poètica per mostrar no només el passat, que és el que ha duit l'illa fins avui, sinó el que encara significa: misteri, màgia i fascinació.

Al web des de

2009

Estat

No emissió

Horari

Telèfon

Contacte

Producció

Divulgació

Temporades

Edat

Tots els públics

Pròximes emissions per televisió

No tenim programada
emissió per televisió

Sinopsis

Un lloc enlloc és un programa centrat en la memòria i la persistència d’una petita illa al Sud del Mediterrani. La seva reduïda dimensió ens obliga a mirar amb lupa aquest minúscul hàbitat per tal de descobrir les seves peculiaritats.

A través d’unitats narratives breus, creuam en cada programa les històries de dos personatges, habitants de l’illa, amb les vivències d’un viatger que mira i que pensa. Aquest viatger ha arribat a l’illa fugint de la vida urbana. Els seus trajectes en bicicleta, vaixell o a peu, acompanyat d’un quadern de viatge, serà  el nostre recurs per desplaçar l’acció d’un lloc a un altre.

La narració es veurà  guiada per una veu omniscient (en off) que ens durà  de la mà.

Aquest discurs s’organitzarà  al voltant d’una unitat temàtica, diferent a cada programa. Durant trenta minuts els espectadors assistiran al desenvolupament d’aquest tema, a través de distintes mirades: retrats humans, naturals i històrics contats amb un llenguatge audiovisual atractiu i suggerent.

Sèries i minisèries a IB3