ZOOM%3A+La+tracta+i+l%E2%80%99explotaci%C3%B3+sexual

Dimarts a les 21.35

ZOOM: La tracta i l’explotació sexual

Aquest dimarts el programa Zoom presenta el documental ‘Tracta d’evitar-la’, una producció de la Fundación de Solidaridad AMARANTA, que ofereix una mirada diferent sobre el tràfic de dones i nines amb fins d’explotació sexual.

El documental mostra el testimoni de dues dones supervivents de les xarxes de tracta, que han tingut la valentia d’explicar el seu cas per donar a conèixer a la societat què és el que hi ha darrere la prostitució, conscienciar i sensibilitzar, especialment els més joves, a qui els experts apunten cada vegada més com a consumidors de sexe.

‘Tracta d’evitar-la’ és un document audiovisual útil per a tots els públics que pretén donar llum sobre un assumpte, el de la tracta de dones i nines amb fins d’explotació sexual, que continua generant molta confusió, també en una de les principals destinacions de les xarxes criminals de tràfic, com són les Illes Balears.

El documental apunta també el fenomen de tancament de fronteres com un dels motius que reforcen les xarxes d’explotació il·legal de persones.

Zoom, ‘Tracta d’evitar-la’ s’emet aquest dimarts 6 de juny a les 21.35h a IB3 Televisió.

Vos convidam a seguir el programa a les xarxes socials: al Twitter @IB3, amb l’etiqueta #ZoomIB3, i al Facebook: facebook.com/IB3org.

A la web IB3.org, podeu veure aquest programa en directe. Si no el podeu seguir, el trobareu a la nostra secció ‘A la carta’.