X

Els ucraïnesos que viuen a les Illes asseguren que tenen més informació que els seus compatriotes

El president de l'entitat Familia Ucraniana de Mallorca diu que els seus coneguts estan més tranquils que ells perquè al seu país natal no hi ha cap senyal de guerra i hi ha més policia que mai als carrers

20/02/2022

Els ucraïnesos que viuen a les Illes asseguren que tenen més informació que els seus compatriotes

Els reservistes de la defensa territorial ucraïnesa assisteixen a un exercici militar prop de Kíev, Ucraïna, el 19 de febrer de 2022 /SERGEY DOLZHENKO


Les claus per entendre el conflicte entre Rússia i Ucraïna

Els ucraïnesos que viuen a les Illes asseguren que tenen més informació que els seus compatriotes que viuen a Ucraïna. Així ho explica el representant d’una associació d’expatriats, qui diu que les seves famílies estan més tranquil·les que ells perquè al seu país natal no hi ha cap senyal de guerra i hi ha més policia que mai als carrers.

Yuriy Zubko, president de l’associació Familia Ucraniana de Mallorca, denuncia que la propaganda russa està arribant als carrers d’Ucraïna i explica que, des d’Espanya, el principal que poden fer és difondre informació veraç als seus coneguts i familiars.

A més, Zubko afegeix que cada dia segueixen amb atenció les notícies que els arriben del seu país d’origen i que els seus coneguts no tenen previst abandonar el país. De fet, ell té constància de diversos joves que en les darreres setmanes han tornat a Ucraïna per tal de protegir-ne les persones properes.


Biden assegura que Putin ja ha pres la decisió d’atacar Ucraïna la setmana que ve

20/02/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris