Arribem+a+Londres+per+con%C3%A8ixer+com+%C3%A9s+la+vida+dels+illencs+que+viuen+all%C3%A0

12 02 2024

Arribem a Londres per conèixer com és la vida dels illencs que viuen allà

En Patrick Asensi arriba a Londres amb l’objectiu de veure com és la vida dels illencs que viuen a la capital d’Anglaterra i com s’hi han adaptat després de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea.

Recupera el programa complet al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/illencspelmon/t1e13

Visitarem en Miquel, que viu a Londres des de 2012 i és dissenyador gràfic a una empresa del Govern. Ens explicarà la seva experiència i com enyora Palma, la seva ciutat natal.

N’Eva va deixar Mallorca per anar a complir el seu somni com a actriu. Li explicarà a en Patrick com és el seu dia a dia i visitaran plegats l’estació de King Cross per fer-se una foto.

Na Neus, felanitxera i professora d’institut; i Guillem, santanyiner i estudiant de ciències polítiques, eren amics i es varen trobar a Londres. De tant en tant es reuneixen amb altres illencs i gent d’altres països per fer trobades com, per exemple, mirar plegats Eurovisió.

El nostre presentador també visitarà n’Adrián Gass, un eivissenc que és una institució del ball d’Eivissa. Ell ha estat involucrat en la coronació del nou rei Carles III i als Jocs Olímpics de 2012.

Per acabar, coneixerem en Miquel Àngel, un jove santanyiner que va estudiar al University College i ara fa feina a una gran empresa informàtica.

Amb tots ells, veure els llocs més impressionants de Londres com el Big Ben, el Palau de Buckingham o l’Estadi Olímpic de Londres.Coneixem la vida dels Balears que viuen al cor de la Unió Europea, la ciutat de Brussel·les


Coneixem Viena de la mà dels nostres ‘Illencs pel món’


Copenhague, la ciutat més feliç del món