X

Ávoris preveu que es puguin començar a vendre els viatges de l’Imserso a partir de mitjan novembre

L'Imserso suposa l'arribada d'uns 143.000 turistes a les Balears a una cinquantena d'hotels, especialment de Mallorca i Menorca

19/09/2023

Ávoris preveu que es puguin començar a vendre els viatges de l’Imserso a partir de mitjan novembre

Redacció

El Tribunal Administratiu de Recursos Contractuals, dependent del ministeri d’Hisenda, ha desestimat els recursos presentats per part de Mundiplan, Soltour i Seniorplan, i ha ratificat l’adjudicació dels tres lots de l’Imserso a la mallorquina Ávoris. D’aquesta manera, s’aixeca la paralització dels viatges, tot i que implicarà un retard a l’hora de vendre’ls.

Ávoris calcula que es podran començar a vendre a mitjan novembre. Segons aquest grup, l’Imserso suposa l’arribada d’uns 143.000 turistes a les Balears a una cinquantena d’hotels, especialment de Mallorca i Menorca, amb un impacte d’uns 14.000 llocs de feina.

Un cop esgotada la via administrativa, les empreses que ho havien impugnat poden recórrer a la via judicial, amb la presentació d’un recurs contenciós administratiu davant la sala contenciosa administrativa de l’Audiència Nacional, en un termini de dos mesos.

Reaccions de la Patronal Hotelera

Aquest desbloqueig dels viatges de l’Imserso és, per a la patronal hotelera, una bona notícia, en tant que permetrà allargar la temporada als establiments que participin en la campanya d’enguany. No obstant això, lamenten que el programa encara no s’hagi adaptat als temps actuals.

Notícies relacionades >

19/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris