Consells+per+plantar+tomatigueres+i+c%C3%BArcuma

22 03 2024

Consells per plantar tomatigueres i cúrcuma

L’amo de Can Uep!, anirà fins a Artà per ajudar amb les feines de camp a un jove emprenedor, que ha rebut un premi Rural Up que lliura l’organització Mallorca Rural. Exsecallarem un ullastre i una olivera i amb l’ajuda d’una màquina triturarem les restes d’aquesta poda. També collirem aglans provinents d’una alzina dolça amb els que acompanyarem el berenar després d’un matí de feina.

El nostre jove pagès, en Lander, anirà a fer una visita a una explotació ramadera des Mercadal, que tenen actualment unes 400 cabres. Veurem el procés per munyir-les, farem les menjadores netes, llavors prepararem una mescla de menjar per donar-los i acabarem les feines tastant aquest deliciós formatge menorquí.

Al rebost d’aquesta setmana, dos amics i socis de l’associació gastronòmica de Pollença ens cuinaran un plat que antigament era de supervivència, greixonera de colflori ofegada.

A Manacor, una dona amant de la jardineria, ens explicarà i donarà consells molt interessants per plantar tomatigueres i cúrcuma.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Ja pots gaudir del programa complet a IB3 a la carta:

Ens acostam a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida de fora vila, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.Relleu generacional dels apicultors eivissencs


Oliva blava amb la nova generació de la tafona Can Det de Sóller


El millor variat de Mallorca a Uep! Com anam?