Relleu+generacional+dels+apicultors+eivissencs

20 03 2024

Relleu generacional dels apicultors eivissencs

L’amo de Can Uep!, anirà a veure un vell amic del programa, en Miquel Llull de Can Cornet de Manacor. Faran estelles i donaran menjar a les ovelles.

Amb na Bel Galmés, la madona de la finca, farem planter de tomàtiga de ramellet amb llavors de l’Associació de varietats locals. I fent una volta per fora vila ens trobarem amb el mestre Felip Munar amb el que coneixerem la història del pou de Son Caules. Finalment, acabarem les feines amb un bon dinar amb tota la família i farem gloses i cançons.

El nostre jove pagès, en Lander, anirà a fer una visita a un gran productor de verdures de Porreres. Colliran verdures d’hivern com cols, bròquil i ens mostraran una gran plantació d’arbres fruiters, tots de varietat local.

També visitarem els hivernacles on coneixerem al Community Manager de l’empresa, que ha estat presentador dels informatius d’IB3tv i amb ell xerrarem de xarxes socials i del nou marc de vendes dels pagesos a internet.

Al rebost d’aquesta setmana, un jove veïnat de Lloret amant de la cuina mallorquina, ens cuinarà una greixonera de carxofes farcides amb la recepta de la seva padrina.

A Sant Josep, veurem com dos membres de l’Associació d’apicultors d’Eivissa, fan una visita a unes caseres per dur el manteniment i que siguin més productives.

Mira el programa complet al nostre servei IB3 a la carta:

Ens acostam a la vida dels pagesos, a la seva feina, a la seva vida de fora vila, als seus sentiments, als seus problemes i a les seves alegries.Oliva blava amb la nova generació de la tafona Can Det de Sóller


‘El mecanisme invisible’, un documental sobre la importància de les abelles en la vida dels humans


El fill de l’escriptor Robert Graves descriu la serra de Tramuntana a través de les persones que hi viuen