Una+fam%C3%ADlia+que+regenta+un+centre+eq%C3%BCestre+ens+explica+com+reduir+els+c%C3%B2lics+dels+cavalls

25 08 2022

Una família que regenta un centre eqüestre ens explica com reduir els còlics dels cavalls

Ja està disponible el darrer capítol: Uep! Com anam? Cap. 566

A Uep! Com Anam? en Toni Ballador va conèixer un jove amant de fora vila i dels animals. Ens va mostrar la seva finca de Manacor i el varen ajudar a collir herba per donar menjar els cavalls i les cabres i a collir tomàtigues al seu hort per fer un bon trempó.

 

A s’Aranjassa varen visitar un centre eqüestre regentat per una família. Ens varen explicar com es varen iniciar en aquest món, també com alimentar el nostre cavall i sobretot com reduir a la mínima expressió les possibilitats que tenguin còlics.

Varen conèixer dos bons amics que comparteixen un tros de terra a Consell, on tenen un petit hort amb hortalissa. Varen regar, varen posar palla per damunt les tomatigueres perquè no els pegui tant el sol i varen collir tomàtigues i pebres de Padrón. I com no, hi va haver vivències, rialles i bons moments.

I com cada setmana, varen fer gloses i dites amb el nostre mestre de mestres; Felip Munar i Munar

“Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 22.15 hores a IB3 Televisió. Podeu mirar el programa al web en directe i recuperar-ne el contingut al servei a la carta. A les xar-xes socials, podeu interactuar amb l’etiqueta #UEPIB3.


CONTINGUT RELACIONAT


José i Francisca, una parella amb una petita finca a Manacor que es varen conèixer per Facebook


Xisco Barceló té un hort amb tomatigueres de fins a 2 metres d’alt


Miquel Montoro: “El que hi ha que fer per lligar més és pujar-nos sa sobrassada”