FRED+I+CALENT%3A+Cuina+de+creuer

Dimecres a les 22.15h

FRED I CALENT: Cuina de creuer

Aquesta setmana a Fred i Calent en Miquel, na Fanny i na Marta s’embarcaran en un creuer per la Mediterrània on descobriran de ben a prop quin és el funcionament intern d’un vaixell que transporta a 7.000 persones.

En Miquel assistirà al carregament a bord dels aliments que donaran menjar durant una setmana a tots els passatgers. Tones de menjar que na Fanny veurà on s’emmagatzemen i conserven i quines mesures es prenen per garantir que arriben en el millor estat.

Na Marta descobrirà quina és l’oferta gastronòmica dels restaurants especialitzats del creuer. Visitarà un restaurant de teppanyaki on cuinar es converteix en tot un espectacle i també tastarà les especialitats dolces del vaixell.

En Miquel coneixerà alguns dels passatgers del creuer i amb na Fanny dinarà a un restaurant asiàtic. En acabar, el nostre cuiner s’endinsarà a les cuines per conèixer com s’elaboren els plats dels diferents torns de cuina i coneixerà als responsables de coordinar que tot estigui llest per donar menjar cada dia a tantes persones.

I acabarem amb en Miquel i na Fanny assistint al restaurant on s’oferirà el servei de sopar, un dels torns més importants del viatge.

Fred i Calent