FRED I CALENT
La cuina de les foodtrucks

Dimecres a les 22.15h

Aquesta setmana a Fred i Calent ens hem acostat a un esdeveniment que agrupa desset propostes de foodtrucks per conèixer com és aquesta popular cuina sobre rodes o furgoteca.

Si abans aquest tipus de menjar el relacionàvemnomés amb menjar ràpid, ara comprovarem que les propostes han evolucionat i de cada vegada són més gurmet i d’autor. En Miquel Calent anirà a veure com es preparen els cuiners per servir centenars de racions en molt poques hores i na Marta Simonet parlarà amb l’organitzador del festival Van Market per veure com es planifica un esdeveniment gastronòmada.

Na Fanny Pons coneixerà propostes vegetarianesi en Miquel Calent visitarà les furgoteques més originals com una especialitzada en pop o una altra especialitzada en menjar argentí.

Sabrem què eren les chuckwagon, els avantpassatsd’aquesta cuina sobre rodes, i descobrirem quina relació tenen amb els vaquers d’Amèrica.

I acabarem el programa amb la cuina d’en Miquel Calent que, dins una furgoteca, ens farà un dels seus plats més nòmades.

Fred i calent