FRED+I+CALENT%3A+Temps+de+llampuga

Dimecres a les 22.15h

FRED I CALENT: Temps de llampuga

És temps de llampuga i aquesta setmana a Fred i Calent no ens hem volgut perdre una de les fires més representatives, la tradicional Mostra de sa llampuga de Cala Rajada, que enguany celebra la XVIII edició. Allà, en Miquel i na Fanny gaudiran del bon ambient entre restauradors i participants en una jornada en la qual aquest peix serà el gran protagonista.

En Miquel coneixerà a un pescador de llampuga que li explicarà com està anant la temporada i na Fanny ens descobrirà les propietats nutricionals d’aquest peix, a més de les maneres més habituals de consumir-lo.

Na Marta s’acostarà a dos restaurants per veure com preparen diferents propostes de barquetes dies abans de la fira, i el nostre cuiner prepararà una versió de fideus amb llampuga. Coneixerem com es va iniciar aquesta fira i com els seus organitzadors han aconseguit mantenir el seu èxit al llarg d’aquests anys.

I acabarem el programa amb en Miquel i na Fanny tastant les diferents barquetes dels restaurants participants i l’arròs amb llampuga que preparen els pescadors. Una gran festa gastronòmica pels amants de la bona cuina.

Fred i Calent