Hem+conegut+a+un+pag%C3%A8s+jubilat+amant+de+les+m%C3%A0quines+antigues+del+camp

14 09 2022

Hem conegut a un pagès jubilat amant de les màquines antigues del camp

Ja està disponible a la carta el darrer capítol: Uep! Com anam? Cap. 568

L’amo en Toni Ballador ha anat fins a Maria de la Salut per ajudar a la família de Roqueta a collir les primeres garroves. Hem espolsat les garroves amb pare i fill i hem pellucat amb la madona. Després hem anat a l’hort i hem acabat fent un tast de productes de quilòmetre 0.

A Sant Jordi hem conegut a un pagès jubilat amant de les màquines antigues del camp. Primer ens ha mostart el seu petit hort, en acabar ens ha mostrat la col·lecció de màquines, entre les quals conserva una batedora construïda a Lloret i diferents trencadores d’ametlles. Finalment, l’hem vist collint un paner de figues que ja estan a punt per menjar.

A Cas Concos des Cavaller hem visitat a un pagès de caseta que va comprar fa uns anys mitja quarterada i que actualment té una bona plantació d’arbres. L’hem vist regant els fruiters i collir raïm de taula.

I com cada setmana, hen fet gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.José i Francisca, una parella amb una petita finca a Manacor que es varen conèixer per Facebook


Miquel Montoro: “El que hi ha que fer per lligar més és pujar-nos sa sobrassada”


Una família que regenta un centre eqüestre ens explica com reduir els còlics dels cavalls