Hist%C3%B2ries+d%E2%80%99%C3%A8xit+i+superaci%C3%B3+a+Dubl%C3%ADn

26 02 2024

Històries d’èxit i superació a Dublín

A “Illencs pel món” visitam Dublín, capital d’Irlanda, que acull, actualment, una comunitat illenca diversa i en creixement. Cadascú amb les seves històries i raons, coneixerem les vides dels illencs de la mà de la nostra presentadora Jero Mut.

Mira el programa complet a IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/illencspelmon/t1e15

Descobrirem per què Dublin és una ciutat molt musical i visitarem indrets com el Phoenix Park, el monument a Molly Malone, els carrers típics de la nit dublinesa i un llarg etcètera.

Els nostres protagonistes són Camila, una intèrpret que ja se sent mig irlandesa i fa més de dues dècades que viu a Irlanda. Desiree, una infermera que ha trobat feina a un geriàtric i ens explicarà les diferències entre viure a les Balears i a Irlanda. Alberto, un entrenador personal, amant de les xarxes socials. Yolanda, una mallorquina que ha fet de Dublín la seva llar des de fa 15 anys; Cati, una veterinària manacorina i, per acabar, Candela, una estudiant de Música i Matemàtiques amb la qual coneixerem la nit irlandesa.

Amb tots ells tendrem l’oportunitat de conèixer les seves experiències, els seus èxits i les seves esperances mentre exploren aquesta ciutat vibrant i plena de possibilitats. La diversitat cultural i la perseverança és el que uneix aquests illencs, que han trobat a Dublín el lloc on fer realitat els seus somnis.

“Illencs pel món” és un espai de viatges que a cada capítol visita a un grup de balears que viuen a un altre país del món. Amb ells coneixerem els millors indrets de la terra que els acull, les costums, les tradicions i com és la seva vida com immigrants.Visitam els illencs que viuen a Roma, la Ciutat Eterna


Arribem a Londres per conèixer com és la vida dels illencs que viuen allà


París, la ciutat de l’amor