Illencs+al+cor+de+Su%C3%A8cia%3A+entre+la+modernitat+de+Malm%C3%B3+i+l%26apos%3Bencant+de+Lund

14 04 2024

Illencs al cor de Suècia: entre la modernitat de Malmó i l’encant de Lund

En aquest programa d'”Illencs pel món“, ens endinsam en el cor de Suècia per explorar dues ciutats amb encant únic: Malmö i Lund. Jero Mut ens dur a conèixer la vida d’alguns illencs que han trobat una nova llar en aquestes ciutats no tan conegudes però sorprenentment captivadores.

A Malmö, ciutat vibrant i cosmopolita, Liane García, originària des Coll d’en Rabassa i es Molinar, ens guia a través del seu procés d’adaptació i integració després de traslladar-s’hi fa 5 anys. Liane comparteix la seva experiència treballant en l’àmbit de l’hostaleria i la seva passió per la vida sueca. Junts, visitarem llocs emblemàtics com el mercat de The Möllevångstorget Square, l’Ajuntament de Malmö, Lilla Torg, i la platja de Ribersborg; i descobrirem la mescla única de cultura, història i modernitat que caracteritza Malmö.

Continuant el nostre viatge cap a Lund, ens trobam amb Jaume Adrover i Inès Pascual, una parella de químics mallorquins que han triat aquesta històrica ciutat universitària per aprofundir en els seus estudis. A Lund, on la tradició i la innovació conviuen en harmonia, ens endinsarem en el prestigiós campus de la Universitat de Lund, visitarem el Jardí Botànic i explorarem el ric entorn acadèmic i cultural que fa d’aquesta ciutat un lloc ideal per a l’educació i la recerca.

No vos perdeu aquesta edició especial d'”Illencs pel món“, on Malmö i Lund es revelen com a joies ocultes plenes de sorpreses i bellesa de la mà dels illencs que han fet d’aquells indrets, un lloc per créixer personalment i laboral.

Illencs pel món” és un espai de viatges que a cada capítol visita a un grup de balears que viuen a un altre país del món.  Serà cada diumenge a partir de les 21.40 h a IB3 Televisió; i després de cada emissió, estarà disponible a https://ib3alacarta.com/play/tv/illencspelmon on el podreu mirar en qualque moment i lloc des del vostre dispositiu favorit.Illencs a Tolosa, la joia d’Occitània


Illencs entre misteris i encants d’Edimburg


Illencs a la ciutat de les llegendes