X

La crisi de Vox: 11 dies d’acusacions, acostaments i retrets, en fotos

09/02/2024

La crisi de Vox: 11 dies d’acusacions, acostaments i retrets, en fotos

El president del Parlament, Gabriel Le Senne, aquest divendres a la cambra balear atenent els mitjans després que la direcció nacional de Vox ha donat per tancada la crisi interna. / ISAAC BUJ

Redacció

Una setmana i mitja després d’esclatar la crisi interna de Vox, les dues parts recondueixen el conflicte. En resum, tothom recula i tot queda com està. Es fan enrere els cinc diputats rebels, que expulsaren del Grup Parlamentari Gabriel Le Senne, el president del Parlament, i la presidenta regional de la formació, Patricia de las Heras. També recula la direcció del partit que, com a resposta, havia iniciat un expedient d’expulsió de la formació al grup de cinc diputats liderats per la portaveu parlamentària, Idoia Ribas.

Aquí vos vostram, a través de fotografies, els moments més destacats d’aquesta crisi. Des de la visita del secretari general de Vox, Ignacio Garriga, al Parlament de les Illes, acompanyat del Grup Parlamentari, quan semblava que hi havia bona sintonia entre els diputats, fins que van sortit els cinc diputats díscols anunciant l’expulsió de Le Senne i De las Heras, passant per les estratègies del president del Parlament, demanant informes jurídics; la divisió en el primer ple de l’any, amb l’encarament de la diputada Verdú i finalment el tancament de la crisi. Fotografies del fotoperiodista Isaac Buj per a l’agència Europa Press.

Notícies relacionades >

09/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris