Porcells+i+carabasses+de+can+Miquel+Montoro

08 11 2022

Porcells i carabasses de can Miquel Montoro

El nostre jove youtuber en Miquel Montoro, ens mostrarà primer els petits porcells que acaben de néixer i després collirà un parell de carabasses per fer una bona crema.

L’amo de Can Uep!, en Toni Ballador, va anar a visitar un matrimoni de Ferreries amant del camp i de les tradicions menorquines. Els varem ajudar a sembrar lletugues i cols, varem traure moniatos i varem acabar les feines fent un bon berenar de productes de la terra.

En Lander va anar fins a Alaró per ajudar a dos joves que es dediquen a fer feines del camp a tercers. Varem anar a una finca i varem esmotxar un parell d’ametllers per prevenir la Xylella, després varem anar a fer estelles per més tard carregar-ne un bon viatge per dur a vendre.

Al rebost, mare i filla, veïnades de Manacor i amants de la cuina saludable ensvaren cuinar un deliciós arròs integral amb verdures de temporada.

A sa marjal de Can Serra de Sa Pobla, varem veure com seguen l’arròs bombeta i el varem dur a assecar a una nau propera per deixar-lo al punt d’humitat correcte, per tal de poder estotjar-lo a llarg termini. I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam? s’emet els dijous a les 22:15h a IB3

Ja pots veure el programa sencer al servei a la carta: Uep! Com anam? Ep. 576Miquel Montoro: “El que hi ha que fer per lligar més és pujar-nos sa sobrassada”


José i Francisca, una parella amb una petita finca a Manacor que es varen conèixer per Facebook


Xisco Barceló té un hort amb tomatigueres de fins a 2 metres d’alt