AVUI
07/05/2021
07:10

EN JOANET DE LA GERRA MALLORCA
LES PERES MÀGIQUES MALLORCA

07:25

RUPERT&SAM

L'ICEBERG
L'ESTRELLA
EL FANTASMA

07:35

PINOTXO UNIVERSAL

09:05
13:40

TURISME T1 - 11 ‘Willkommen, Bienvenue, Wellcome!’, aquest diumenge 31 de maig a les 21.30 h a TÉNTOL viatjarem per les paraules relacionades amb una activitat molt important per a les nostres illes el turisme. Algunes curiositats lingüístiques és la creació de nous topònims per atreure turistes, que volien substituir els noms tradicionals. A Menorca, per exemple, trobam ‘s’albufera des Grau’, que s’ha acabat anomenant ‘Shangri-la’. En el programa de TÉNTOL dedicat al TURISME, la convidada especial és l’actriu Tita Planells a qui sotmetrem al nostre particular paraulòmetre.

13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

ESMOLAR

15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:30

CARXOFES AMB PEUS DE PORC Peus de porc amb carxofes i vinagreta de nous Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Avui cuinarem una amanida tèbia amb peus de porc. Els acompanyaran unes carxofes marcades a la paella, lletuga variada i una vinagreta de nous. 27’04

17:00

El 49% dels espanyols confessa no haver visitat cap consulta dental durant el darrer any. Entrevistem Nicolás Aronna, dentista, i descobrim les conseqüències que això pot comportar en la nostra salut. Un dia més, ens fem ressò de les xifres de casos de contagis per coronavirus en l'àmbit mundial, nacional i local, amb el veterinari i també expert en Salut Pública, Tolo Matas. Vos oferim la darrera hora des dels punts calents d'informació amb els nostres

20:05

BALEARS DES DE L'AIRE.

Felanitx Avui a “Balears des de l´aire” visitarem el poble de Felanitx. Farem un recorregut per la seva història, els seus llogarets i la seva costa. Parròquies, convents, molins i algunes de les cales de la zona amb una vista privilegiada. Estam a punt de sortir! Heu pres seient? Estau preparats? Començam!

22:15

TIC-TAC T1 - 9 Aquesta setmana al programa "La vida a Son Espases" viurem com el temps és un factor vital a l'hospital, on cada segon pot contar a l'hora de salvar vides. Les actuacions a contrarellotge són habituals i tots han d'estar preparats per actuar amb celeritat, però mantenint la calma per dur les tasques a bon terme. Un equip del 061 acudeix a atendre un conductor que després d'envair un pas de vianants ha caigut a la mar a gran velocitat. La doctora Rubi i les seves companyes atenen el jove, que mostra símptomes d'haver pres estupefaents. Viurem l'impactant cas de na Carme, una dona que ha estat trobada al carrer amb una ferida i que ingressa a l'hospital desorientada, sense recordar res d'allò què li ha passat. Hauran d'actuar ràpidament per fer-li un tac que els doni més pistes. A les cuines de l'hospital, també és clau la rapidesa dels treballadors que preparen menjar per unes 600 persones. Ho fan d’acord amb les indicacions de l'equip de dietistes, que s'asseguren d'adaptar les dietes de tots els pacients a les seves necessitats i intoleràncies. La vida a Son Espases s'emet els divendres a les 22.00 h.

23:05

CRÒNICA MÈDICA

Des que naixem fins que morim, els moments decisius de les nostres vides ocorren a les mans de professionals sanitaris. Crònica mèdica és una mirada íntima a les històries humanes que han tingut lloc en alguns dels millors serveis de la nostra Sanitat Pública oncologia, paritoris o cures pal·liatives, en consultoris rurals i en hospitals urbans. Una sèrie que comença abans de la pandèmia i que retrata un any històric, que ha posat a prova el sistema i les persones que el sostenen. TEMPS I CADIRES Des que naixem fins que morim, els moments decisius de les nostres vides ocorren a les mans de professionals sanitaris. Crònica mèdica és una mirada íntima a les històries humanes que han tingut lloc en alguns dels millors serveis de la nostra Sanitat Pública oncologia, paritoris o cures pal·liatives, en consultoris rurals i en hospitals urbans. Una sèrie que comença abans de la pandèmia i que retrata un any històric, que ha posat a prova el sistema i les persones que el sostenen.

00:00

HUME T1 - 12 HUME S'organitza una recollida d'aliments a l'institut, però el Merlí critica l'iniciativa. El Toni s'enfada amb ell perquè això esquitxa la família del Joan, que organitza la campanya. El Bruno se'n fot del Santi a la cara. L'Ivan encara se sent insegur. Alguns alumnes se'n riuen de l'Oliver... el Merlí haurà de fer alguna cosa.
NIETZSCHE T1 - 13 NIETZSCHE El Toni no vol que el Merlí continuï fent classes, però els alumnes volen fer alguna cosa per evitar-ho. El Bruno estè en plena crisi personal, ell i l'Oliver tindran una xerrada.

02:35

El 49% dels espanyols confessa no haver visitat cap consulta dental durant el darrer any. Entrevistem Nicolás Aronna, dentista, i descobrim les conseqüències que això pot comportar en la nostra salut. Un dia més, ens fem ressò de les xifres de casos de contagis per coronavirus en l'àmbit mundial, nacional i local, amb el veterinari i també expert en Salut Pública, Tolo Matas. Vos oferim la darrera hora des dels punts calents d'informació amb els nostres

05:40

PAISATGES

06:15

CLUB DE CÒMICS, EL MILLOR.