AVUI
17/09/2019
07:00

Lucía, davant la seva amiga Patricia, i Ricardo amb la seva germana Lidia confessen els seus sentiments. Lucía s’enfrontarà a Lidia, la seva gran defensora, per la venda d’El Faro en contra de l'opinió de la seva padrina Fina. La relació entre Ricardo i Irene canviarà per sempre.

07:50

EL MOIX AMB BOTES UNIVERSAL
EN GOSTÍ LLADRE MALLORCA

08:00

RUPERT&SAM

LA NIT DE NADAL
En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada...
"NO ESTEM SOLS"

08:10

LA ROSA DE SANT JORDI UNIVERSAL

08:20

Temporada 6 Capítol 37

09:05
12:00

ENCÀRRECS A CONTRARELLOTGE A LES DRASSANES DE PALMA Temporada 2 Capítol 8 Aquesta setmana a “Enfeinats” acompanyem a n’Òscar en una missió que requereix rapidesa i eficiència ha entrat un gran vaixell a drassanes i ha de tornar tot d’una a la mar. Cada minut suposa un cost elevat per l’embarcació, per això la feina dels operaris és fonamental per acabar la reparació en el mínim temps possible. Tornem a l’aeroport per conèixer el lloc on es cou tot, mai millor dit, la seva cantina, que obre les 24 hores del dia i a on mai s’atura un moment. Els clients són majoritàriament treballadors de l’aeroport que han de tornar ràpidament a la seva feina així que na Jessica i els seus companys han de servir tot d’una les comandes. Operaris com en Xisco o en Guillem fan feina amb locomotores i vagons amb molta història. El tren de Sóller té més de 100 anys d’història i al seu taller es fa una feina amb molta cura per tenir-ho tot a punt i resoldre les averies en temps record. Na Brigitte Yagüe ha duit Balears per tot el món gràcies al taewkondo, esport amb el que ha estat campiona d’Europa, del món i medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres de 2012. A l’actualitat regenta un club de taewkondo amb la seva parella Juan Antonio Ramos i donen classes a campions olímpics de diferents nacionalitats. Coneixerem com és el món de la moda gràcies a na Marga Mayol, dissenyadora, que després de fer feina al cinema o al teatre, ha muntat la seva pròpia botiga a Alaró i passarem una jornada amb en Tomeu Torres, criador i president de l’Associació de Porc Negre de Sineu, que va per moltes fires de Mallorca mostrant aquesta espècie autòctona. L’actor Rodo Gener acompanya com a veu en off a tots les enfeinades i els enfeinats posant el toc d’humor necessari per passar una jornada didàctica i divertida.

12:45

FAVA PARADA Fava parada Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem fava parada.

20:05

Arròs sec de ciurons i vèrtoles Avui cuinarem arròs i ciurons dins una paella amb brou de carn. Quan s’hagi evaporat, marcarem unes vèrtoles de vedella amb mantega i les posarem a damunt. Enfornarem cinc minuts i rematarem amb una mica de tòfona ratllada.

21:30

Temporada 1 Capítol 81

22:15

DELICTES A LA XARXA Temporada 2 Capítol 1 La nova temporada de Memòria Negra deixa d’una banda els assassinats per aprofundir sobre l’evolució i els mètodes d’investigació que es donen a diferents àmbits delictius. Parlarem amb experts del món policial, judicial i periodístic per abordar cada temàtica amb casos reals que s’han donat a les Illes Balears. A aquest capítol ens endinsam al món de les xarxes socials des del punt de vista policial. Com aprofiten els delinqüents les xarxes per cometre delictes? Quin perill pot suposar per un ciutadà una eina diària com és el telèfon mòbil. Les tecnologies avancen i els delinqüents s’adapten a aquesta evolució. Parlarem, entre d’altres temes de l’ús de les xarxes per dur a terme processos de captació yihadista dins l’àmbit balear. També abordarem la problemàtica de les fake news o quina finalitat i quines conseqüències poden tenir accions com la suplantació d’identitat o l’accés al mail o al perfil privat d’un conegut o familiar. . “DELICTES A LA XARXA” La nova temporada de Memòria Negra deixa d’una banda els assassinats per aprofundir sobre l’evolució i els mètodes d’investigació que es donen a diferents àmbits delictius. Parlarem amb experts del món policial, judicial i periodístic per abordar cada temàtica amb casos reals que s’han donat a les Illes Balears. A aquest capítol ens endinsam al món de les xarxes socials des del punt de vista policial. Com aprofiten els delinqüents les xarxes per cometre delictes? Quin perill pot suposar per un ciutadà una eina diària com és el telèfon mòbil. Les tecnologies avancen i els delinqüents s’adapten a aquesta evolució. Parlarem, entre d’altres temes de l’ús de les xarxes per dur a terme processos de captació yihadista dins l’àmbit balear. També abordarem la problemàtica de les fake news o quina finalitat i quin .

23:15
23:45

“L’HOMICIDI DE PERE ESTARELLAS ” I “EL CRIM DE JOAN MASCARÓ” Memòria Negra és una sèrie documental que recorda alguns dels crims de més impacte que s’han produït a les Illes Balears als darrers 70 anys. Al capítol d'avui anirem fins al 20 d'octubre del 2000 on va aparèixer cordat i emmordaçat el cos sense vida l'empresari Pedro Estarellas a ca seva, a Palma. Un home de 82 anys que aparentment no tenia cap enemic. Després d'una exhaustiva investigació, la policia nacional va localitzar 3 sospitosos d'haver estat els responsables de la seva mort. Finalment només un d'ells va ser condemnat per la mort d'Estarellas. Al segon cas tractarem la mort de l'empresari menorquí Joan Mascaró. Un homicidi amb transfons passional que va trasbalsar la tranquil•la vida dels habitants de Ferreries. Mascaró va ser atropellat i apunyalat per Cristóbal Torrent a plena llum del dia. L'autor confés del crim va ser condemnat a 12 anys de presó per homicidi.

04:50

PAISATGES