AVUI
31/03/2020
07:30

LA ROSA DE SANT JORDI UNIVERSAL
NA VENTAFOCS UNIVERSAL

07:45

RUPERT&SAM

L'ESTRELLA
EL FANTASMA
EL SUBMARÍ

07:55

UNA MADONA QUE ENGANYÀ EL DIMONI MALLORCA

08:05
09:05
13:35

PANETS AMB CONSERVES DE PEIX Panets de conserves de peix Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem dos panets amb conserves de peix sardines i bonítol.

20:05

LLAMPUGA AMB VAINILLA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui marinarem la llampuga per menjar-la d’una manera diferent.

22:20

Mª Antonia Oliver, la dama de les lletres En el capítol d’aquesta setmana d’Arrels viatjarem per l’arbre de na Maria Antònia Oliver, una de les més grans escriptores de les nostres Illes . Descobrirem quin conegut polític guarda un vincle familiar amb la nostra protagonista. Però a més, na Maria Antònia ens obrirà casa seva per desvetllar-nos alguns dels seus secrets més íntims, el seu gran amor i com va néixer “Amor de cans”. I, fruit de les investigacions dels nostre equip, coneixerem que i qui s’amaga darrera dels llinatges Oliver Cabrer i moltes curiositats dels seus avantpassats

23:20

MATEU MIR, ETERN RETORN La història d’en Mateu Mir, també conegut com a Mateïto, és la història d’un home decidit i audaç, que va anar a fer fortuna i que va acabar vivint una vida absolutament intensa i cinematogràfica. Com molts joves que habitaven la Mallorca dels primers anys del segle XX, Mateu Mir volia partir a fer fortuna i veure món, i ho va aconseguir, perquè des de la seva partida de l’illa, la seva vida va estar plena de canvis, emocions, riscos i apostes va explotar un negoci de passejos en barca a Cuba, va fer política, va conèixer Al Capone, va fer tot tipus de feines als Estats Units, va ser empresonat una vegada va tornar a terres cubanes, com que d’empresonat no va delatar ningú, se’l va fer president honorífic durant 5 dies, va haver d’escapar i va creuar l’atlàntic amagat dins un bidó, va conèixer Lisboa... i finalment, va aconseguir tornar a Mallorca... Totes les anècdotes i històries que un pugui imaginar és tot allò que va viure. Mateu Mir Mateïto va partir, va recórrer món, i va tornar a l’illa de la Calma. Amb les butxaques buides, però amb el cap ple de records, i amb l’ànima plena d’experiències. Amb una vida viscuda excepcional.

00:10

DOCUMENTAL

HISTÒRIES DE LLEGENDA EL PREU DE L'ÈXIT Aquest MovieDoc narra la història d'Antón Lomástegui, un jove boxador amateur que tracta de seguir els passos d'un dels seus ídols Urtain i arribar a ser tan bo i tan famós com ell. Per aconseguir-ho haurà de triar entre el camí traçat pel seu entrenador David, o el que li proposa Paco, un vell mánager de boxa que va conèixer a Urtain en els seus millors anys.

05:50

PAISATGES

06:00

SON NET, ATZARÓ PGM 19 SON NET - ATZARÓ En el capítol 19 de Com a ca nostra, anirem fins a Puigpunyent per visitar l'hotel 5 estrelles Son Net, de la mà d'en Björn Wild, el seu director. Després de repassar la llarga i fantàstica història d'un lloc com aquest, farem un tast de la seva producció de vi propi. El nostre segon destí, serà a la illa d'Eivissa, concretament al poble de Santa Eulària des Riu, per conèixer Atzaró de la mà de Víctor Guasch, director i propietari. Descobrirem un spa diferent i entorn d'ensomni sempre acompanyat d'un luxe exquisit.

06:30

FORMENTERA "Pitiüses, entre pins i savines" mostra l'hivern a Formentera El programa d'IB3 Televisió "Pitiüses, entre pins i savines" visita aquesta setmana Formentera per conèixer com és a l'hivern l'illa romàntica, la de les platges desertes i les tradicions centenàries. Amb els presentadors Tita Planells, Toni Riera i Tito Fuster passejarem pels seus racons d'ensomni i coneixerem més sobre la gent de l'illa de l'eterna bellesa. El dissenyador Xavier Mariscal vindrà des de Barcelona per mostrar els racons predilectes de la seva Formentera estimada. Fa més de 30 anys que visita aquesta illa i comprovarem que la coneix tan bé que pot dibuixar-la de memòria. A la platja de ses Illetes veurem com s'entrenen els millors windsurfistes d'Espanya per a les Olimpíades de Rio del 2016. Ho fan amb Asier Fernández, el primer eivissenc que va acudir a uns jocs olímpics, seleccionador nacional i actual responsable del Club de Vela de Formentera. Anirem a l'interior on les ovelles pasturen al camp per descobrir l'autèntica llana de Formentera. Filarem amb una teixidora criada entre ovelles que es dedica a vendre jerseis, ponxos i capells que ja en els anys 60 seduïren els primers hippys que arribaren a l'illa. Un biòleg ens ajudarà a saber què té d'especial la sargantana, símbol de l'illa i l'animal per excel·lència de Formentera. Entre altres curiositats, aprendrem que és la espècie amb major diversitat de colors del món i que a les Pitiüses conviuen 23 subespècies diferents. També descobrirem els racons on s'amaguen les sargantanes a l'hivern les parets de pedra seca que divideixen tota l'illa. La paciència dels mestres fa possible que es mantinguin aquestes construccions que ja