DIMARTS
15/06/2021
07:10

EN PERE DE LA MAÇA MALLORCA
EL VESTIT DE L'EMPERADOR UNIVERSAL

07:30

RUPERT&SAM

"JUGA AMB MI"
"TINC GANA"
DIVIDITS

07:40

LA SIRENETA UNIVERSAL

09:05
13:35

ENTRE LLENGÜES T2 - 5 Les Illes Balears són un gresol de civilitzacions. Això, evidentment, té una influència directa en la llengua. Per exemple, moltes paraules que utilitzam cada dia provenen de l’àrab, de l’italià, el germànic, el grec, el castellà o l’anglès, entre d’altres… aquest diumenge 10 de maig a les 21.30 h a Téntol, IB3 Televisió, navegam ‘Entre Llengües’. En el programa de TÉNTOL dedicat al CONTACTE LINGÜÍSTIC, el convidat especial és el periodista menorquí d’IB3 Televisió Joan Martí a qui sotmetrem al nostre particular paraulòmetre

13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

Pop T1 - 9 nota de prensa

15:30

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:35

ESCABETX PERFUMAT AMB TARONJA Escabetx perfumat amb taronja agra Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Avui prepararem un escabetx de verdures. Fregirem col, carxofes, colflori i carabassa i després les cobrirem amb una salseta aromàtica de taronja, vinagre i vi blanc.

22:15

EL SUICÏDI DE TOROK ZSOMBOR Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s'han produït a les Illes Balears durant els darrers cent anys. En aquesta sisena temporada l'espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d'experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem. Darvas Csaba, un jove metge romanès, va ser condemnat per la mort de la seva parella, Törok Zsombor, qui va aparèixer degollat l'octubre de 2008 en el replà de l'edifici on residien en el municipi de Palmanova. La sentència certificava que Darvas havia estat l'autor del crim després d'una baralla entre víctima i assassí. Malgrat la sentència, Darvas Csaba sempre va negar l'autoria dels fets, apuntant al fet que la mort de Törok Zsombor havia estat causa d'un suïcid

22:55

LA MORT DE JULIO CAMACHO T5 - 9 Memòria Negra és una sèrie documental que tracta de recuperar part dels crims i successos més destacats que s'han produït a les Illes Balears durant els darrers 100 anys. En aquesta cinquena temporada l'espectador podrà conèixer, a través dels protagonistes dels fets i d'experts en la crònica negra, com es van desenvolupar els esdeveniments que van envoltar els nous casos que presentem. El dia 15 d'octubre de l'any 2005 Julio Camacho Nova va ser assassinat de dos trets realitzats amb una escopeta de caça. El cadàver va aparèixer en una finca del terme municipal de Manacor. Més conegut com a "Julito", Nova era un delinqüent habitual de la zona. La investigació des d'un inici es va dirigir a un ajust de comptes. Quatre dies després del descobriment del cos la Policia Nacional va detenir a dues persones com a presumptes autors del crim.

23:35

“L’HOMICIDI DE PERE ESTARELLAS ” I “EL CRIM DE JOAN MASCARÓ” T2 - 12 Memòria Negra és una sèrie documental que recorda alguns dels crims de més impacte que s’han produït a les Illes Balears als darrers 70 anys. Al capítol d'avui anirem fins al 20 d'octubre del 2000 on va aparèixer cordat i emmordaçat el cos sense vida l'empresari Pedro Estarellas a ca seva, a Palma. Un home de 82 anys que aparentment no tenia cap enemic. Després d'una exhaustiva investigació, la policia nacional va localitzar 3 sospitosos d'haver estat els responsables de la seva mort. Finalment només un d'ells va ser condemnat per la mort d'Estarellas. Al segon cas tractarem la mort de l'empresari menorquí Joan Mascaró. Un homicidi amb transfons passional que va trasbalsar la tranquil•la vida dels habitants de Ferreries. Mascaró va ser atropellat i apunyalat per Cristóbal Torrent a plena llum del dia. L'autor confés del crim va ser condemnat a 12 anys de presó per homicidi.

00:40

CINEMA

Una estranya coincidència fa que dues bandes atraquin el mateix banc a la mateixa hora. Un client peculiar Patrick Dempsey i una caixera ben resolta Ashley Judd posaran en joc el seu enginy i valor per a intentar frustrar el cop.

05:15

PAISATGES

05:25

T1 - 4
T1 - 5
T1 - 6
T1 - 8

06:15

CLUB DE CÒMICS, EL MILLOR.