AVUI
25/02/2020
07:45

LA LLETERA UNIVERSAL
LA GAVINA MALLORCA

08:00

RUPERT&SAM

En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys. "L'ACCIDENT" En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys.
"NO ESTEM SOLS"
"AIGUA NO"

08:10

ELS MUSICS DE BREMEN UNIVERSAL

09:05
12:05

Tonades de feina En el programa d’avui ens acostarem a una de les formes musicals més extenses a les illes, les cançons de feina, cant que acompanyaven treballs de la mà i que coneixerem gràcies a les veus de Toni i Maria Adrover, que ens cantaran les que ells varen aprendre de nins. El musicòleg Francesc Vicencs ens explicarà les peculiaritats d’aquestes cançons i al Conservatori de Música de Palma compararem les veus dels cantadors del camp i les veus educades gràcies al professor Antonio Adrover i les seves alumnes. Amb l’harmonicista Víctor Uris parlarem de les cançons de feina més conegudes arreu del món, els blues, i amb el cantautor manacorí Miquel Serra veurem que encara hi ha qui conjuga camp i música. Un camp que es nodreix de llavors com les que conserven al Jardí Botànic de Sóller, que ens ensenyarà Magdalena Vicens.

12:40

MACARRONS FARCITS DE BACALLÀ Macarrons farcits de bacallà Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem un plat típic de quaresma macarrons farcits de bacallà.

20:05

ESPONGES DE IOUGURT AMB MELÓ Avui prepararem unes postres d’estiu iougurt acompanyat d’un xarop de meló i herba-sana i cobert amb una crosta de fastucs.

22:15

Tita Planells, la petjada fenícia

23:15

LLUITADORES El món del futbol femení viu un boom mai vist a Espanya rècord d’assistència als camps, gran seguiment dels campionats, les jugadores comencen a ser conegudes pel carrer… Aprofitant aquest gran moment de forma, les futbolistes s’han alçat en peu de guerra per reclamar un conveni col•lectiu que els garanteixi uns drets bàsics a nivell laboral. A “Lluitadores”, les càmeres del programa ‘Zoom’ d’IB3 Televisió segueixen el dia a dia de les jugadores balears que viuen immerses en aquest moment històric per a la seva passió i, en molts casos, per a la seva professió. Les jugadores de Primera Divisió Mariona Caldentey, Patricia Guijarro, Virginia Torrecilla i Cata Coll són algunes de les protagonistes d’aquest reportatge, que també ens mostra la força de voluntat de Ruth Ruano, jugadora i mare, que aprofita els descansos dels partits per donar mamar al seu nadó, i altres personatges que han marcat la història del futbol a les Balears, com Paca Orell i Pili Espadas. La peça audiovisual també explica com les jugadores més petites ja tenen uns referents dins el futbol femení i les vicissituds que al llarg dels anys ha viscut la dona dins el terreny de joc.

00:00

DOCUMENTAL

Passat, present i futur. De l'etapa d'expansió i de l'èxit més gran, a la caiguda. Qui son els supervivents? Són l'aposta pel luxe i la qualitat l'única via de sortida? El documental explica el procés de desindustrialització i deslocalització que ha marcat la tendència econòmica més recent amb l’exemple d’Inca. Un viatge a través del temps, un exercici de macroeconomia amb un clar exemple un centre industrial vibrant, caracteritzat per l'emprenedoria, la producció de proximitat centrada en la sabata i la pell. Lottusse, George’s, Yanko, Camper, Fabrica Ramis, Carmina Shoemaker...

01:00

LA FEINA NO S'ACABA MAI. EL CANÇONER DE RAFEL GINARD

LA FEINA NO S'ACABA MAI. EL CANÇONER DE RAFEL GINARD Documental divulgatiu per donar a conèixer la tasca extraordinària de Rafel Ginard en el recull del Cançoner Popular de Mallorca.

05:45

PAISATGES