AVUI
17/01/2020
07:00

MIRA PER ON!

EL DIMONI EN VA FER TRENTA I SANT ANTONI TRENTA UN El dimoni en va fer trenta… i Sant Antoni trenta-un! Benvenguts al MPOn. Ja hem passat Nadal però ja hi tornam a ser amb celebracions! I es que aquests dies celebrarem Sant Antoni arreu de les Balears, un sant possiblement dels més populars de les illes al qual dedicarem el programa d'avui foguerons, festes, tradicions, torrades, gloses i curiositats sobre aquesta festivitat ocuparan el nostre temps d'avui al MPOn ja que com diu la glosa…. El dimoni en va fer trenta… i Sant Antoni trenta-un!

07:35

NA CAPUTXETA VERMELLA UNIVERSAL
EL REI MIDES UNIVERSAL

07:50

RUPERT&SAM

MISSATGERS ANÒNIMS
UN DIA DE PESCA
EL RETORN DE LA TORTUGA

08:00

LES TRES PREGUNTES EIVISSA

09:05
10:00

Divendres tornam a tenir programa especial de tres hores de durada. En aquesta ocasió, començarem a les 10 del dematí i emetrem fins a les 13 hores. Hi haurà connexions en directe amb Pollença, Manacor, sa Pobla i Muro. Seguirem les beneïdes a diversos pobles i el trajecte per mar del pi del moll de Pollença, a Formentor. És la Diada de Menorca i a partir de les 12 emetrem en directe els Tres Tocs després de la missa i la processó.

12:40

FRIT DE VERDURES AMB BOTIFARRÓ Frit de verdures i botifarró Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem un frit de verdures i botifarró.

16:05

ESPECIAL SANT ANTONI 2020

BENEÏDES DE MURO

18:30

ESPECIAL SANT ANTONI 2020

PI SANT ANTONI

20:50

ESPECIAL SANT ANTONI 2020

PI SANT ANTONI

21:45
22:30

Mentre planifica el seu proper cop, Doug MacRay Ben Affleck, un atracador de bancs de Boston, ha d'esforçar-se per controlar els seus sentiments per Claire Rebecca Hall, la directora d'un dels bancs que va atracar. Al mateix temps, intenta esquivar a l'agent del FBI Jon Hamm que li segueix els passos.

00:25

ESPECIAL SANT ANTONI 2020

PI SANT ANTONI

02:25

TAL COM ÉREM ESPECIAL SANT ANTONI

Per Sant Antoni vos hem preparat un capítol ben especial en què repassarem tots els detalls d’aquesta celebració tan arrelada a les Illes. Anirem de completes a Manacor, sa Pobla i Artà, de beneïdes a Muro, a pujar el pi de San Antoni a Pollença, a Menorca per celebrar el seu patró, i a Eivissa fins a Sant Antoni de Portmany. Hi haurà dimonis, dimonions, torrada, gloses i molta de festa per celebrar un dels sants més importants en el tradicionari de les Illes Balears. Tal com érem és el programa de nostàlgia d'IB3 Televisió que presenta Llorenç Santamaria, un programa amb més de 200 testimonis que té com a objectiu fer un retrat sociològic i cultural en clau distesa d'aquells anys, amb la intenció de veure com hem canviat els habitants de les Illes Balears en poc més de quatre dècades.

03:20

El dimoni En el programa d’avui anirem a Artà, on en Mosca i en Ferriol ens explicaran què significa per un artanenc ser dimoni, un personatge pel qual a Mallorca s’hi sent un fervor especial que entendrem millor de la mà de l’escriptor Gabriel Janer Manila i el professor Gabriel Genovart. A Sant Joan, parlarem dels dimonis d’estiu i dels correfocs amb la primera colla que va importar aquesta mena de festes. Parlant de foc, els tècnics de l’IBANAT ens contaran com es preparen per extingir-los. I si l’historiador Tomeu Canyelles és l’encarregat d’enumerar els exemples de com el diable s’ha apropiat de la cultura pop, Hombre Lobo Internacional serà qui posarà la teoria en pràctica i clourà un programa replet de foc, picarols i olor a sofre.

04:10

PAISATGES

04:20

L´EPOCA HIPPY Dimecres rememorem l'època hippy a "Pitiüses, entre pins i savines" El programa s'emet aquest dimecres a les 22.00 hores El proper dimecres 13 d'agost a les 22.00 hores les càmeres del nou programa d'IB3 Televisió Pitiüses, entre pins i savines viatjaran a l'època hippy a través del poble de Sant Carles de Peralta, que va ser epicentre mundial d'aquest moviment. Descobrirem com era l'Eivissa dels anys 60 i 70 que va encativar persones d'arreu del món de la mà dels presentadors Tita Planells, Toni Riera i Tito Fuster. El famós mercat hippy de las Dalias serà un dels grans protagonistes d'aquesta tercera entrega de Pitiüses, entre pins i savines. Passarem pel mític bar Ca n'Ananeta on compartirem taula amb un veí de Sant Carles que va viure de molt a prop l'arribada dels peluts, com coneixien els eivissencs als hippies. Visitarem paisatges d'una bellesa extraordinària com Pou des Lleó o s'Aigua Blanca. Descobrirem l'agroturisme Atzaró on va sorgir l'amor entre la cantant Shakira i el futbolista Piqué i coneixerem el passat industrial de Sant Carles a través de les mines de plata i plom de s'Argentera. A Cala Mastella parlarem amb l'amo del bar el Bigotis, on serveixen bullit de peix des de fa 40 anys i acabarem el programa a Sa Cala de Sant Vicent, el lloc més remot i llunyà d'Eivissa que va estar pràcticament incomunicat fins als anys 60, quan hi van inaugurar la carretera.

05:25

MANACOR RIERA-ROSELLÓ Avui visitam Manacor per conèixer sa familia Riera-Rosselló. En Toni i na Catalina duen 54 anys de casats. Tenen 2 fills. Es major, en Joan Toni, més conegut com Boveret, està considerat es millor menador de trot de Balears de tots es temps. I es germà petit, en Toni, també va ser menador profesional fins 2007, però un accident el va obligar a retirar-se’n. En Joan Toni, casat amb na Catalina, té dues filles bessones que també són menadores. I en Toni també té dues petites que ja gaudeixen des món del cavall. Són una familia que els agrada compartir taula, bon menjar i una passió, sa des cavalls, que passa de generació en generació.