DIMECRES
16/06/2021
07:15

EN PERE BÀMBOL EIVISSA
LA GALLINA DELS OUS D'OR UNIVERSAL

07:25

RUPERT&SAM

L'ILLA DEL TRESOR
PLOU I FA SOL
L'AMPOLLA

07:35

EN JOANET I LES TRES PERES MALLORCA

09:05
13:35

SALUT T2 - 6 ‘Qui té salut i llibertat, és ric i no ho sap!’, aquest diumenge 24 de maig a les 21.35 h a TÉNTOL, IB3 Televisió, la SALUT és la protagonista. La salut no és coneguda fins que és perduda. En el programa d’aquest diumenge 24 de maig a les 21.30 h parlarem del món de la salut i tot el vocabulari al voltant del més important que tenim a la vida. Perquè qui té salut i llibertat, és ric i no ho sap! No hi ha mal que duri cent anys, mal d’ossos, mal dolent, fel sofregida, A ca magre tot són puces, Estar més blanc que el referit, ull blec, enfitat, escafit, Tenir ses xelees, pipida, uïssar mocarrella, Tenir teranyina, Salut i pessetes i el demés són punyetes, són algunes de les expressions sobre la salut que hem recollit arreu de les Balears. En el programa de TÉNTOL dedicat a la SALUT, la convidada especial és la presentadora Victòria Maldi a qui sotmetrem al nostre particular paraulòmetre.

13:50

PÍNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

TIPUS D´OLI

15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

15:30

VERDURES AMB SARDINES

22:15

Avui a Fred i Calent vos ensenyarem a fer uns nyoquis casolans amb una salsa ben cremosa de iogurt i sobrassada. A Eivissa ens faran uns escamarlans amb ous estrellats i sobrassada. Farem una greixonera d’arròs melós, figues d’ermità, porc negre i verdures. Un mar i muntanya per llepar-nos els dits. A Menorca veurem elaborar formatjades de brossat ben casolanes. Amb una cubana afincada a Mallorca coneixerem un plat tradicional de la seva gastronomia tambor de papa. Acabarem ben llépols i amb producte de temporada, farem una coca de brossat, ametlla i albercocs.

23:15

DIGESTIONS LLEUGERES La calor convida a menjar plats frescs i sobretot bons de digerir. Per això aquesta setmana a Fred i Calent us volem fer propostes perquè aquest estiu mengeu sa, bo i sobretot tingueu digestions lleugeres. En Miquel farà un arròs a banda però amb verdures bullides, una coca amb farina de garrova i un pop amb aroma de vi. Na Marta Simonet veurà com podem aromatitzar l’aigua per fer-la més especial, tastarà espipellades vegetarianes i ens proposarà cremes fresques per menjar a l’estiu. A més, la nostra nutricionista, na Fanny Pons, ens explicarà com hem de seguir el que diu la dieta mediterrània i entrevistarà al dermatòleg Joan Escales per saber com ens hem de cuidar la pell i l’alimentació per combatre els efectes nocius dels sol.

00:15

CARAGOL TREU BANYA Aquesta setmana a Fred i Calent volem descobrir com és que a les Illes Balears som tan caragolers. Anirem a la Fira del Caragol de Sant Jordi per veure com els cuinen les colles del poble i com inspiren als més petits. Veurem d’on venen els caragols que ens mengem i anirem a un criador per veure com els engreixen. Els caragols són un dels aliments més complets perquè tenen 9 dels 10 aminoàcids que necessita cada dia el cos. Na Fanny Pons ens explicarà els seus beneficis nutricionals i ens dirà com ho hem de fer perquè no ens resultin indigestos. En Miquel Calent els cuinarà amb tumbet i els tastarà mesclats amb cranca. Agafarà caragolins i els cuinarà amb ostres. Na Marta Simonet comprovarà els beneficis estètics que té la seva bava i els aprendrà a degustar com fan els francesos i belgues. En aquest programa de Fred i Calent també coneixerem les noves formes de comercialitzar els caragols, farem un terrari casolà i posarem a prova als saliners i salineres per si reconeixen el gust del caragol.

05:35

PAISATGES

05:50

T1 - 10
T1 - 11

06:20

CLUB DE CÒMICS, EL MILLOR.