AVUI
06/07/2020
07:10

BLANCANEU UNIVERSAL
EN MIQUEL EL PÈL-ROIG UNIVERSAL

07:25

RUPERT&SAM

En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys. "L'ACCIDENT" En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys.
"NO ESTEM SOLS"
"AIGUA NO"

07:35

LA NOVIA D' ALGENDAR MENORCA

07:45
09:05
10:30

RAFAEL MONEO I CARME PINÓS A TERRA DE PASSIONS explicarem la història de personatges que han modelat literalment la nostra terra, ells son els arquitectes de prestigi internacional Rafael Moneo i Carme Pinós. Ens endinsarem en la seva relació amb Mallorca i en un munt d’anècdotes relacionades amb el seu pas per les Balears i el seu amor per la nostra Terra de Passions.

13:30

BONITOL AMB PEBRE VERMELL Bonítol amb pebre vermell Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem acompanyarem un tronc de bonítol amb pebre vermell i una vinagreta tèbia de tomàtiga de ramellet.

19:25

JOC T1 - 9 Quins són els jocs més populars de les Balears? , han canviat molt els jocs i les formes de jugar? Aquesta setmana a TÉNTOL recorrerem les Balears a la recerca d’aquelles paraules i curiositats relacionades amb el joc. En aquest programa dedicat al joc, la convidada serà l’esportista Elena Gómez a qui sotmetrem al particular paraulòmetre Però anau alerta, que com diuen "el joc, el llit, la nit i el foc no s’acontenten mai amb poc". I és que un joc és l’acció de jugar. Però hi ha moltes maneres de jugar, per exemple, quan s’estableix un pacte en el qual es juga una quantitat de doblers o el compliment d'una promesa, es diu que es fa una “juguesca”. Aquest mot ve format a partir de la paraula “jugar” i “gresca”, que era un joc d’atzar que es jugava amb daus durant l'edat mitjana.

20:00

LLONGUET DE SARDINES Llonguet amb sardines Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem un llonguet amb sardines. 20’26

22:20

Thomas Hobbes T2 - 2
Els estoics T2 - 3

00:00

MENTIDES T3 - 3 Després de la mort d’en Xavi a casa de n’Aina, la Superior Vidal demana a n’Aina que doni la seva versió dels fets, però n’Aina li amaga alguns detalls, per poder seguir la seva pròpia investigació amb en Dani Pinya. Per altre banda en Torres segueix amb la investigació de la mort de na Núria Costa, intentat esbrinar qui podia tenir motius per acabar amb la vida de la jove advocada.
#HASTAG T3 - 4 La nova temporada de Treufoc començarà amb un cas d’assassinat investigat per n’Aina Anglada i l’inspector Torres qui es convertirà en el seu nou company. A mesura que avancin en la investigació se’n adonaran que el cas està salpicat tant per intrigues polítiques, com per les filies sexuals i el món del tràfic de drogues. Paral•lelament descobrirem com n’Aina s’acosta cada vegada més al que s’amaga darrera de Canamunt i Canavall. Treufoc està interpretada per Queralt Albinyana, Pep Tosar, Palom...

05:30

PAISATGES

05:50

Formentera.Pitiüses, entre pins i savines" Pitiüses, entre pins i savines" de ruta per Formentera El proper dimecres 17 de setembre a les 22.00 hores les càmeres del programa d'IB3 Televisió "Pitiüses, entre pins i savines" s'embarquen a Formentera per descobrir els racons que amaga aquesta illa d'ensomni. Visitarem l'hostal la Savina on fa 50 anys es van allotjar els primers turistes que van arribar a la pitiüsa del sud i aprofitarem per saber com es fa el saborosíssim peix sec, tota una delicatessen. Un músic que segur que coneixeu ens mostrarà el seu racó preferit de l'illa. El compositor i cantant ha convertit Formentera en un refugi per escapar de la fama i l'èxit i descansar després d'una llarga gira de concerts. Passarem per uns dels primers xiringuitos que es van instal·lar a Formentera, el quiosc Can Bartolo, i descobrirem els secrets d'un joier català que ven les seves peces per tot el món, Enric Majoral.