AVUI
19/09/2019
07:00

Lucía i Irene tornen a veure’s les cares, just ara que hi ha compromís de noces. Yolanda confessa a Manuel que espera un fill seu. Ricardo per fi cedeix la tutela a Lidia i així aplana la compra d'El Faro. Ricardo va a veure Lucía a El Faro per parlar amb ella.

07:30

EN PERE TORT MALLORCA
EL SABATER I EL FOLLET UNIVERSAL

07:45

RUPERT&SAM

"JUGA AMB MI"
"TINC GANA"
DIVIDITS

07:55

BLANCANEU UNIVERSAL

08:05

Temporada 6 Capítol 39

09:05
12:05

L’ENTRANYABLE JORNADA D’UN INFERMER A EIVISSA Temporada 2 Capítol 9 Aquesta setmana a “Enfeinats” ens endinsem per primera vegada al programa al sector sanitari de les Balears. I ho feim de la mà d’en David, infermer de vocació, que ha d’anar a visitar a domicili a unes pacients per fer-les una petita revisió i veure com han passat els darrers dies. Una experiència enriquidora on en David demostra que a més de coneixements d’infermeria és important mostrar empatia i molt d’afecte. En José és instructor nàutic i imparteix classes en formació bàsica en seguretat marítima. Exigent i impacient, vol que els seus alumnes estiguin en tot moment ben alerta com si estiguessin en front d’un perill real. La roba de llengües és una tela típica mallorquina que en Guillem fabrica des de fa més de 50 anys al seu taller de Santa María del Camí. A l’empresa familiar de tercera generació es fabriquen roba de llengües, robes de llit, estovalles, coixins i altres teles amb maquinaria de l’època de la revolució industrial. Na Xisca és una jove enfeinada d’una fàbrica de gelats a Sóller. Al costat de la seva mare aprèn l’ofici i compatibilitza feina i família, dues conceptes que a vegades li donen un poc de mal de cap. També assistirem a una gran obra de millora del ferrocarril de Sóller. I ho feim ni més ni manco que fent servir un helicòpter per traslladar les 140 tones de formigó per reformar el viaducte dels Cinc Ponts. Hores de feina feixuga que en Rodo Gener suavitzarà amb els seus comentaris irònics i humorístics.

12:40

COA DE LLUÇ FARCIDA Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui cuinarem una coa de lluç.

20:05

PILOTES AMB AVELLANES Avui cuinarem un aguiat de pilotes de porc i vedella. Hi afegirem una picada d’avellanes, dos ous bollits i sopes esmicolades.

21:30

Temporada 1 Capítol 83

22:15

GARROVES D'OR, VEREMA MENORQUINA I FIGUES AL FORN L'amo en Toni Ballador aquesta setmana visitarà la Cooperativa Camp Mallorquí i mirarà com va la collita de la garrova i com estan els preus enguany. Després amb dos germans pagesos anirem a carregar el remolc amb més garroves. En Jaume Coll veremarà a una finca d'Es Mercadal, on collirem bons singlots de raïm per després convertir-lo en la beguda dels Déus. A més, anirem fins al poble de Lloret de Vistalegre, on na Catalina Aguiló ens farà una recepta un pèl eròtica "figues rostides a les espècies" un menjar boníssim pels amants de les figues, feinejarem amb una parella dins el seu hort i tomarem garroves al poble de Bunyola. I a més a més com cada setmana podrem gaudir de les dites i gloses del nostre mestre de mestres en Felip Munar. "Uep! Com anam?" s'emet els dijous a les 22:15h a IB3 Televisió.

23:20

APLEGAREM ALGA A UNA PLATJA DE MENORCA, COLLIREM CONDONYS I CUINAREM BURBALLES A APLEGAREM ALGA A UNA PLATJA DE MENORCA, COLLIREM CONDONYS I CUINAREM BURBALLES AMB ESCLATA-SANGS Com cada dijous, el programa més vistós i divertit de la graella torna a IB3 Televisió per donar-vos a conèixer el bo i millor del nostre fora vila. En Jaume Coll visitarà Binidalinet, a Maó, per conèixer un home del camp que manté i alimenta les tradicions més antigues de fora vila amb passió. Aniran a la platja a recollir alga, faran feixos de llenya, jugaran a volta-banc i tastaran un bon pa fet al forn de pedra. L’amo de Can Uep!, en Toni Ballador collirà codonys i codonyes amb un campaner que té un codonyerar cuidat així com toca i que elabora en família unes confitures i licors de primera. També farem una aturada a Biniali, on un taxista jubilat ens mostrarà el seu hortet i ens donarà consells per la sembra verdura hivernenca. També ens mostrarà una llocada de pollets que són un somni. A Marratxí, visitarem uns horts de lloguer, on molts de veïnats del poble passen les estones cultivant i tenint cura dels seus productes de la terra. Al Secar de la Real, un estudiós del receptaris antics, ens courà unes burballes amb esclata-sangs i carn de porc i conill per llepar-se els dits. Amb tot això, i la vostra companyia farem de la nit de dijous una vetllada de televisió fantàstica. Vos esperam. Després del temps.

00:30

r.PREPARAREM l’HORT DE TARDOR PREPARAREM l’HORT DE TARDOR EN UNA VELA DE l’ALBUFERA Aquest dijous, a “Uep! Com anam?”, anirem a Sa Pobla, el poble de l’amo en Toni Ballador, per començar a sembrar hortalissa de cara a la tardor amb un vell conegut del programa, en Pedro Serra, un pagès retirat ben simpàtic que gaudeix de feinejar a la seva vela. I com que ens agrada molt viatjar per la geografia de les nostres Illes, també farem una visita a diversos pagesos de per Campos, Sencelles, i molts altres pobles. No vos ho perdau, ja sabeu que vos hi esperam dijous vespre, a IB3.

01:30

CEREMONEY Temporada 1 Capítol 13

03:55

PAISATGES