AVUI
03/07/2020
07:10

LES TRES OVELLETES I EL LLOP UNIVERSAL
EN PERE TORT MALLORCA

07:25

RUPERT&SAM

LA NIT DE NADAL
EL RETORN DE LA TORTUGA
DIVIDITS

07:35

EL SABATER I EL FOLLET UNIVERSAL

07:45
09:05
10:30

GUILLEM FRONTERA SEBASTIÀ ALZAMORA T5 - 9

13:35

ARRÒS MELÓS DE CARABASSI AMB FORMATGE Arròs melós amb formatge Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui prepararem un arròs melós aprofitant un dels tresors de la nostra gastronomia el formatge maonès.

19:25

CASA T1 - 8 A TÉNTOL recorrerem les Balears a la recerca d’aquelles paraules relacionades amb la casa i les parts d’una casa. Mostrarem les paraules i expressions que s'amaguen a les cases de les Balears, per exemple, el primer que trobam a moltes cases un cop hem passat la porta del carrer és... una altra porta. D’aquest espai en deim Batiport, un nom format pels mots batre i porta. En aquest programa dedicat a la casa, la convidada serà l’actriu Lina Mira a qui sotmetrem al particular paraulòmetre.

20:05

ARRÒS AMB VIEIRES Cada dia, a IB3 Televisió, Santi Taura comparteix amb l’espectador la seva passió pel receptari tradicional balear. Ho fa a través d’uns plats atrevits, que conviden a jugar amb els ingredients de sempre. Avui farem un arròs amb vieires

22:15

Dècada de 1990. Tonya Harding és una prometedora patinadora sobre gel estatunidenca, una jove de classe obrera, sempre sotmesa a la seva implacable i insensible mare, però amb un talent innat capaç de fer un triple àxel en competició. El 1994, el seu principal rival per als Jocs Olímpics d'Hivern és la seva compatriota Nancy Kerrigan, a la qual, poc abans dels Jocs, un criminal a sou colpeja al genoll amb una barra de ferro. Les sospites varen recaure sobre Tonya, la qual cosa va suposar la fi de la seva carrera.

00:05

PORTA OBERTA

ATLÉTICO MADRID - RCD MALLORCA

01:15

CINEMA " BILLY ELLIOT "

En 1984, durant una vaga de miners al comtat de Durham, se succeeixen els enfrontaments entre piquets i policia. Entre els miners més exaltats, s’hi troben Tony i son pare. Aquest s'ha obstinat que Billy, el seu fill petit, rebi classes de boxa. Però, encara que l’al•lot té un bon joc de cames, manca per complet de superficie de cop. Un dia, al gimnàs, Billy observa la classe de ballet de la senyora Wilkinson, una dona de caràcter sever que l’anima a participar. A partir d'aquest moment, Billy es dedicarà apassionadament a la dansa.

03:45

PAISATGES

04:05

Us imagineu com eren les Illes fa un segle? Com es vestia la gent? Quins eren els costums socials? Quina era l'esperança de vida i l'estat de la sanitat? I les comunicacions? Com va canviar la vida dels illencs l'electricitat? I que va suposar l'automòbil? Com ens va canviar la forma de veure la vida el cinema i com ens seduïa la publicitat? El segle XX, fascinant i sorprenent, ha tingut com a característica principal l'evolució tecnològica i social. El programa es detindrà en els fets que han canviat radicalment la vida quotidiana de les persones LA FAMÍLIA EN EL SEGLE XX El segle XX ha estat un segle de canvis, de grans canvis per a la humanitat. S'han fet descobriments I grans invents que han revolucionat la nostra vida I el nostre dia a dia. En el primer capítol d'Un segle de pinyol vermell la família serà la protagonista. Analitzarem com era aquesta institució a principis de segle I com ha anat modificant-se I adaptant-se als nous temps al llarg de 100 anys. Sabiéu com es festejava a les Balears durant els primers anys de segle? ¿Coneixieu que ben entrat el segle XX encara existia l'espelma i els matrimonis de convèniencia? I que dir de les noces. Aquestes sí que han evolucionat. Hem passat de celebrar-ho amb una senzilla xocolata amb xurros, a les grans festes d'ara. I dels regals ja ni en parlem, abans es regalava un sobrassada o una dotzena d'ous. El capítol La família en el segle XX no ens deixarà indiferents I serà un bon moment per recordar com vivíen els nostres padrins. L'actor Joan Melis, amb la seva innegable experiència, ens convida a fer un viatge ple de records. Un viatge en el temps al llarg del segle XX, un segle de pinyol vermell.