AVUI
02/07/2022
08:55

RAMON LLULL.

ÚLTIMA ETAPA

09:00

RUPERT&SAM

En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys. "L'ACCIDENT"
En Sam i en Rupert són como la nit i el dia...com el gat i el gos...com el pollastre i l`anec..Un accident aeri els obliga a conviure en una illa perduda en mig de l'oceà. La supervivència depen d' entrendre`s l'un amb altre. Sobreviuran o s' acabaran desplomant entre ells?. Rupert, l' anec i Sam, el pollastre , viuran a una illa no deserta.Hi ha uns habitants molts especials disposats a fer-los la supervivència més fàcil...o no. Son, Gavi, la gavina, Zen, la tortuga, Rufus, el taurò , cranc i peix. La serie d' animació està destinada per a nins d'1 a 5 anys.

09:05

Llengua amb tàperes
En Gaspar es desperta de bon dematí i antes de partir a fer feina, avisa a na Miquela que pensi a berenar. Però just quan surt de casa, el Dimoni Cucarell canvia el berenar de na Miquela per llengua amb tàperes. Al vespre, en tronar de la feina, es troba a na Miquela xerrant tota sola com una metralladora. No atura de xerrar! En Gaspar se'n dona conta que ha berenat llengua amb tàperes, els veïnats que volen descansar es queixen de les xerrades de na Miquela. En Gaspar decideix dur-la fora vila perquè ningú la sentí. Lo en demà encara xerra que te xerra. En Gaspar va d'un lloc a un altre cercant un remell però el Dimoni Cucarell li posa traves per tot allà on va fins que en Gaspar el descobreix. Tot d'una, en Gaspar avisa als Cossiers, l'FBI de Son Mai. Aquests, que ja han vist aquest encanteri altres vegades, recorden que l'única solució possible és localitzar a la Sibil·la. En Gaspar i na Miquela, xerra que te xerra, arriben a Ca la Quinta Forca i allà, a un racó queixant-se de tot, troben la Sibil·la. Està molt deprimida perquè ha vist la fi del món i es nega a ajudar-la. En Gaspar, que és molt viu, deixa a na Miquela asseguda devora la Sibil·la tres dies seguits fins que aquesta ja no pot pus i esclata: "ESTÀ BÉ, LA CURARÉ! Però per l'amor de Déu... QUE NO XERRI PUS!" El cel fa un tro i tot queda en silenci. Na Miquela també. Assustats, na Miquela i en Gaspar tornen a Allà Baix mentre deixen a la Sibil·la remugant una altra vegada.

09:15

Platja d'en Bossa.
"Pitiüses, entre pins i savines" recorre Platja d'en Bossa El proper dimecres 10 de setembre a les 22.00 hores les càmeres del programa d'IB3 Televisió "Pitiüses, entre pins i savines" es desplaçaran a la Platja d'en Bossa. A cavall entre la ciutat d'Eivissa i el municipi de Sant Josep, aquesta zona s'ha convertit en els darrers temps en el símbol del glamour eivissenc gràcies a la modernització dels seus hotels. Coneixerem com es prepara una festa a l'Ushuaïa, un nou concepte d'hotel i divertiment que s'ha convertit en un referent mundial del turisme de club. Acompanyarem un matrimoni que va arribar a Platja d'en Bossa als anys 50, perquè ens expliqui com era llavors aquesta zona, quan a l'arena ningú prenia el sol i a la mar només es banyaven els pagesos per retirar-se la pols després d'un dur dia de feina. També coneixerem dos artistes que fan meravelles amb les seves mans. Un d'ells, en Toni 'Frígoles' és terrisser, té 80 anys i poques ganes de jubilar-se i l'altre és cuiner, es diu Paco Roncero i fa menús a 1.600 euros el cobert.

10:30

PASSAREL·LA AD LIB 2022

11:55

Construint turisme
Construint turisme POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En capítol d'aquesta setmana na Magdalena i na Maria descobriran com va néixer el poble “mariner” de Binibèquer a Menorca, el creixement de Sant Antoni de Portmany a Eivissa de la mà de l’hereus d’unes singulars germanes; els inicis bohemis de Cala d’Or i la transformació que va suposar el turisme per a Peguera

12:40

CRIS JUANICO
Aquesta setmana Neus Albis anirà fins a Ciutadella per passar una bona estona ‘en companyia’ de Cris Juanico, el cantant dels Ja t’ho diré que fa anys que desenvolupa una reeixida carrera en solitari. La periodista pollencina entrevistarà Juanico al primer escenari que va trepitjar quan era petit. Allà repassaran la tota la seva carrera i també hi haurà moments per escoltar les millors cançons del cantant ciutadellenc. La visita s’acabarà amb una visita familiar a Margui Juanico, la germana gran a qui ha produït el disc de contes “Conta’m una cançó”, i Marc Ribó, el nebot caixer fadrí de les festes de Sant Joan d’aquest bienni. ‘En Companyia’ és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

13:35

BALEARS DES DE L'AIRE.

St. Llorenç i Son Servera
Avui a “Balears des de l´aire” visitarem els pobles de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera. Visitarem un poble que té un edifici on Antoni Gaudí sembla tenir una mà. Veurem una serra poc coneguda. Sobrevolarem un talaiot que xapa en dos un golf. I coneixerem una església que de tan nova que és no està acabada! Estam a punt de sortir! Heu pres seient? Estau preparats? Començam!

13:59

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA MIGDIA15:05

EL TEMPS CAP DE SETMANA MIGDIA. INFORMACIÓ METEOROLÒGICA15:10

ALCANADA DE CALA PONCET A LA BASSA BLANCA
T3 - 9 En aquest capítol, na Maria i en Vicenç són a la urbanització d’Alcanada per començar una ruta que transcorre sempre vora la mar. A Cala en Poncet ens parlaran de l’origen de la localitat i de la “Perla d’Alcanada”, varietat de rosa creada per Pere Dot i Martínez, qui durant molts anys va estiuejar en aquest indret. Més endavant, el naturalista Lluc Garcia els descobrirà la vida invisible que transcorre en un redol de costa com aquest, des dels crancs fins als organismes més minúsculs. Continuaran caminant per platges cobertes de posidònia i arribaran davant l’illot d’Alcanada, coronat per un far, i en Vicenç en farà un dibuix. Travessaran la platja dels Secs i ens mostraran restes d’antigues trinxeres. Enfilaran llavors la punta del Faralló, on visitaran un antic búnquer i na Maria llegirà un fragment del llibre Adéu a tot això, de Robert Graves, qui participà a la primera Guerra Mundial. En la darrera etapa del camí, els nostres presentadors visitaran la finca de la Bassa Blanca, i l’artista Ben Jakober —fundador del museu juntament amb Yannik Jakober— els explicarà l’origen d’aquest espai excepcional dedicat a l’art contemporani.

15:35

Pesca de fonera, competició per parelles i paddle surf
Diumenge en Joan Florit sortirà a fer pesca de fonera amb la persona que li ha ensenyat tot de la mar, son pare. Pescaran besucs a més de 200 metres de profunditat. La Marta Ferrer assistirà a la 4a competició de pesca per parelles del Port de Pollença. Viuran moments divertits i acabaran el dia amb una bona bauxa. I la Margarita Alba disfrutarà d’una jornada de paddle surf per la badia de Sant Antoni de Portmany. Faran una ruta per les coves d’aquesta costa i completaran un dia fantàstic practicant snorkel.

16:45

DISSABTE DE CINC DIES17:40

PAGESIA
T4 - 9

18:20

RECEPTES TRIOMFADORES
T2 - 4 Aquesta setmana al Club Tupper; tres famosos, tres receptes i només un guanyador. Ningú sap contra que competeix, però tots volen ser els millors. En Santi Taura posarà a prova al músic Juanjo Monserrat, l’entrenadora personal i influencer Maria Rossich, i el presentador de Tira a tira i Gent de la Mar Rafel Gòmez. Viurem moments molt divertits. En Juanjo elaborarà una recepta de la seva padrina. Na Maria presentarà un plat ben equilibrat i en Rafel cercarà ajuda per fer un mar i muntanya. Els tres participants faran arribar els seus plats de forma anònima als rivals, es votaran entre ells, però el vot decisiu serà el d’en Santi. No esperis més i fes-te soci del Club Tupper.

20:30

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE21:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA21:40

SABIES QUE?

SABIES QUE...?
L'actor Toni Pons condueix un singular programa a IB3 on d'una manera distesa, però fiable es donen a conèixer fets i dades tant locals com universals, aptes per tots els públics curiosos. A aquest programa en Santi Taura en parlarà dels seus inicis i les altres aficions que té a part de la cuina; amb en Salva Sevilla rememorarem el gol que va ajudar a pujar al RCD Mallorca a 1a divisó l'any 2019; n'Eliana ens mostrarà com es fa un baix relleu i veurem com funciona l'equip d'Astilleros de Mallorca.A més sotmetrem a Miquel Montoro al nostre peculiar qüestionari. I no us podeu perdre la visita de na Rosalía al nostre plató.

22:20

CINEMA

Gairebé d'un dia per a un altre Nathalie Pêcheux, una dona divorciada professora de francès, passa per un procés de transformació de mare adorable a persona gelosa, en començar a sentir gelosia de la seva filla Mathilde, una maca ballarina de ballet clàssic de 18 anys. El seu problema augmenta quan també comença a tenir gelosia dels seus amics, dels seus companys de treball i fins dels seus veïns.

00:10

CINEMA

Kate Armstrong Zeta-Jones
, prestigiosa xef d'un restaurant de moda de Manhattan, és tan apassionada que captiva i alhora intimida la gent que l'envolta. Però l'amor propi de Kate trontolla quan ha de fer-se càrrec de la seva neboda de nou anys Breslin
i, al mateix temps, resoldre les seves diferències amb Nick Eckhart
, el seu nou ajudant de cuina. Ell és un home alegre i bastant irresponsable, però la química que hi ha entre ambdós fa que la inicial rivalitat doni lloc a un festeig. Kate haurà llavors d'aprendre un nou llenguatge que li permeti comprendre Zoe i trobar la felicitat amb Nick. Remake nord-americà de la cinta alemanya "Deliciosa Martha" Mostly Martha, 2001
.

01:55

IB3 NOTÍCIES CAP DE SETMANA VESPRE02:35

EL TEMPS CAP DE SETMANA VESPRE INFORMACIÓ METEOROLÒGICA02:40

CRIS JUANICO
Aquesta setmana Neus Albis anirà fins a Ciutadella per passar una bona estona ‘en companyia’ de Cris Juanico, el cantant dels Ja t’ho diré que fa anys que desenvolupa una reeixida carrera en solitari. La periodista pollencina entrevistarà Juanico al primer escenari que va trepitjar quan era petit. Allà repassaran la tota la seva carrera i també hi haurà moments per escoltar les millors cançons del cantant ciutadellenc. La visita s’acabarà amb una visita familiar a Margui Juanico, la germana gran a qui ha produït el disc de contes “Conta’m una cançó”, i Marc Ribó, el nebot caixer fadrí de les festes de Sant Joan d’aquest bienni. ‘En Companyia’ és el programa d’entrevistes íntimes que IB3 Televisió dedica a personatges destacats de les Illes i a les seves famílies. Conduït per la periodista Neus Albis, el programa aportarà la mirada més personal dels amfitrions. Molts d’ells obrin ca seva per primera vegada i compartiran amb Albis vivències, anècdotes, somnis, èxits i fracassos. En definitiva, tota una vida repassada en 50 minuts.

03:35

Platja d'en Bossa.
"Pitiüses, entre pins i savines" recorre Platja d'en Bossa El proper dimecres 10 de setembre a les 22.00 hores les càmeres del programa d'IB3 Televisió "Pitiüses, entre pins i savines" es desplaçaran a la Platja d'en Bossa. A cavall entre la ciutat d'Eivissa i el municipi de Sant Josep, aquesta zona s'ha convertit en els darrers temps en el símbol del glamour eivissenc gràcies a la modernització dels seus hotels. Coneixerem com es prepara una festa a l'Ushuaïa, un nou concepte d'hotel i divertiment que s'ha convertit en un referent mundial del turisme de club. Acompanyarem un matrimoni que va arribar a Platja d'en Bossa als anys 50, perquè ens expliqui com era llavors aquesta zona, quan a l'arena ningú prenia el sol i a la mar només es banyaven els pagesos per retirar-se la pols després d'un dur dia de feina. També coneixerem dos artistes que fan meravelles amb les seves mans. Un d'ells, en Toni 'Frígoles' és terrisser, té 80 anys i poques ganes de jubilar-se i l'altre és cuiner, es diu Paco Roncero i fa menús a 1.600 euros el cobert.

05:15

PAISATGES

06:15

Construint turisme
Construint turisme POSTALS! és un programa que mostra la història del turisme des del punt de vista de les persones que van viure aquell temps de canvis, una de les èpoques més importants de les Illes Balears. De la mà de les actrius Maria Bauçà i Magdalena Tomàs seguirem la pista d’unes postals escrites durant el Boom del turisme. En capítol d'aquesta setmana na Magdalena i na Maria descobriran com va néixer el poble “mariner” de Binibèquer a Menorca, el creixement de Sant Antoni de Portmany a Eivissa de la mà de l’hereus d’unes singulars germanes; els inicis bohemis de Cala d’Or i la transformació que va suposar el turisme per a Peguera