AVUI
07/12/2022
07:20

AIX S MEL

La millor hora del dia.
La millor hora del dia. Durant el dia a dia, hi ha una cosa que mai deixem de fer, que s gaireb un acte sagrat: anar a berenar. Aquesta setmana a Aix s mel farem un homenatge a una de les costums ms arrelades a la nostre societat. Comenarem parlant amb en Manuel Moino, presdident del collegi de nutricionistes, perque ens ajudi a preparar un berenar saludable per els infants. En Tomeu Caldenteny acompanyar al xef Vctor Garca de lHotel Cap Rocat mentre cuina la seva versi dun berenar pags. En Toni Gomila compartir el berenar amb un grup de manobres al port de Sller i tamb pujar a la serra de tramuntana per descobrir com passen aquest temps doci els caadors. En Tomeu Caldenteny anir fins Llub on na Caterina li preparar un dels berenars de forqueta ms tradicionals, la llengua amb tperes. Per acabar en Toni Gomila parlar amb dues britniques per conixer quins sons les seves costums a lhora de berenar.

09:00
13:40

MTEO13:50

PNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

LLETUGA

13:58

IB3 NOTCIES MIGDIA15:25

EL TEMPS MIGDIA. INFORMACI METEOROLGICA15:35

PANET DE SARDINES
T7 - 660 Panet de sardines Cada dia, a IB3 Televisi, en Santi Taura comparteix amb lespectador la seva passi pel receptari tradicional balear. En el programa davui torrarem els lloms dunes sardines i les compondrem damunt una llesca de pa que haurem untat amb una salsa de mantega, alls i julivert. Per acabar ho cobrirem amb una amanida de ceba vermella, pera, herba-sana i mostassa.

15:55

PNDOLES CUINA AMB SANTI TAURA

GANIVETS

20:28

IB3 NOTCIES VESPRE21:30

EL TEMPS VESPRE. INFORMACI METEOROLGICA21:35

JO EN S + QUE TU23:20


Avui a Fred i Calent comenarem amb un pat vegetal de mongetes, alvocat i tomtiga seca. Veurem con ens fan un arrs de spia i corvina al caliu. Posarem sa greixonera al foc per fer unes sopes de matances. A Sa Rpita ens faran un plat de pasta mar i muntanya: rigatone amb gambes i sobrassada. Na Natlia visitar un forn de Palma on aprendr a fer un cardenal frontissa. I Acabarem amb un clssic: molls escabetxats amb pastanagues confitades.

00:25

SOBRASSADA, UN TRESOR ILLENC
Aquesta setmana a Fred i Calent retem homenatge a un dels nostres productes ms estimats, la sobrassada. Comenarem amb en Miquel Calent arromangant-se les mnigues per participar en unes matances familiars a les quals tamb s'afegir na Fanny Pons per ajudar a trempar la pasta de sobrassada. Acabada la feina, el nostre cuiner preparar una versi de frit de matances. A continuaci, en Miquel aprendr com es fa un tast sensorial per avaluar la qualitat d'una sobrassada i na Marta Simonet tastar una cervesa elaborada amb tap de cort i ms tard, ajudar a un forner a preparar cremadillos de sobrassada. En Miquel coneixer a un productor que cria tres tipus diferents de porcs; entre ells el faixat; i seguidament, veur de ben a prop com s l'elaboraci de la sobrassada de porc negre. I acabarem el programa amb una proposta del nostre cuiner, un plat de calamar farcit de sobrassada amb arrs de verdures.

01:35

IB3 NOTCIES VESPRE02:15

EL TEMPS VESPRE. INFORMACI METEOROLGICA02:20

JO EN S + QUE TU04:00


Un holands capa destar dues hores enterrat en gel, sense que la temperatura del seu cos baixi, i un senyor que esquia per teulades... Aquests personatges i molts ms en aquest captol de Favorits. Balears: La histria del ballar que amb la tecnologia crea espectacles nics. Valencia: El cas duna divulgadora valenciana que se la t jurada a les pseudocincies Catalunya: Laplicaci que ajuda a localitzar plantes que generen allrgia i ens guia per descobrir les rutes per esquivar-les.

04:20

PAISATGES

04:25

DE PARES A FILLS
DE PARES A FILLS Ma. Aquesta setmana Una Mirada cap Enrere canviar dilla. Seguint el rastre dun carret de gelats, Nofre es desplaar a Menorca. Ms concretament a Ma. El captol De pares a fills tracta sobre un comer tradicional maons i els seus dolos productes ben coneguts a tota llla. La histria duna familia que va passant les seves receptes de generaci en generaci com un autntic tresor. Una fotografia entregada al concurs per Montserrat Miquel Roige a Ma. De Pares a fills a Una Mirada cap Enrere la srie dIB3 que dna vida als vostres lbums familiars.