X

Bartolomé Sbert assegura haver-se sentit tractat com a un terrorista per part de Penalva i Subiran

A una nova jornada de declaracions pel cas Cursach, l'empresari ha explicat que passà a la presó els pitjors 10 mesos de la seva vida

06/09/2023

Bartolomé Sbert assegura haver-se sentit tractat com a un terrorista per part de Penalva i Subiran

Redacció

Nova jornada de declaracions al judici contra els instructors del cas Cursach. L’empresari Bartolomé Sbert, mà dreta durant molts d’anys de Tolo Cursach, ha assegurat que es va sentir tractat com un terrorista per part de l’exjutge Manuel Penalva i l’exfiscal Miguel Ángel Subirán, arran de les filtracions a la premsa, i que passà a la presó els pitjors 10 mesos de la seva vida. També ha dit que els instructors del cas l’amenaçaren amb la presó si no hi implicava l’expolític José María Rodríguez.

Sobre la seva estada a la presó, el testimoni ha admès que se li va oferir abonar una fiança de 500.000 euros per sortir-ne, però que amb el seu advocat va creure que estava més segur en el centre penitenciari. “Em feia por que em preparassin una trampa per tornar a ficar-me a la presó”, ha afegit Sbert, abans de dir que només va optar per sortir de presó quan es va apartar Penalva del cas.

Notícies relacionades >

06/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris