DIA DE LA DONA
IB3 oferirà una programació especial amb motiu del 8M

06 03 2020

  • IB3 televisió oferirà diferents documentals que retraten diferents realitats sobre les dones
  • Els programes temàtics d’IB3 ràdio també recolliran, amb edicions especials, les reivindicacions feministes

 

IB3 emetrà aquest cap de setmana una programació especial amb motiu del Dia de la Dona que es commemora el diumenge 8 de març. Amb aquesta iniciativa, IB3 vol donar suport i veu a les reivindicacions feministes i donar visibilitat a diferents realitats socials que poden viure diferents dones arreu del món.
IB3 Ràdio començarà divendres amb Al Dia Mallorca que emetrà des del Conservatori de les Illes Balears la taula rodona sobre el feminisme i música. Així mateix, el magazín de cap de setmana, La Gran Vida també analitzarà amb diferents veus la situació del feminisme a les Illes.
A IB3 Televisió, dissabte s’estrena la coproducció documental La Batlessa que narra la història de Magdalena Mateu, que fou batlessa de Santa Eugènia durant la postguerra i analitza la feina d’algunes de les batlesses de les Illes.
El mateix dissabte es remetrà el documental Single Out, que narra la situació que viuen les dones a diferents llocs del món davant les convencions socials relacionades amb les relacions i la maternitat.
Diumenge, a més d’una nova oportunitat per veure La Batlessa, s’emetrà el documental Darrere l’ombra de Natscha Rambova, una peça que recorda la fascinant vida d’aquesta dona, oblidada per la història i reconeguda com a l’artífex del mite de Rodolfo Valentino.

IB3 amb el 8M