X

El Col·legi de Metges expulsa de manera provisional la doctora Nadiya Popel per infringir el codi deontològic

La doctora, segons un informe, posa en risc la seguretat dels pacients perquè utilitza productes no autoritzats com lleixiu o dissolvent industrial o sense base científica per tractar tumors cancerosos considerables

28/09/2023

El Col·legi de Metges expulsa de manera provisional la doctora Nadiya Popel per infringir el codi deontològic

Nadiya Popel en una imatge d'arxiu.

Redacció

El Col·legi de Metges de les Balears ha acordat expulsar de manera provisional de la institució la doctora Nadiya Popel per infringir reiteradament el codi deontològic. Fins a 25 incompliments, ha detectat. La doctora treballa a l’Hospital Mateu Orfila i és coneguda per ser negacionista de la covid i assegurar que s’havien ocultat morts provocades per les vacunes contra el coronavirus.

Un informe encarregat pel Col·legi de Metges ha dictaminat que la doctora posa en risc la seguretat dels pacients perquè utilitza productes no autoritzats com lleixiu o dissolvent industrial o sense base científica per tractar tumors cancerosos considerables. També afirma que no segueix els protocols establerts i atempta contra la dignitat dels pacients, ja que també exhibeix la seva malaltia en vídeos. El procés pot acabar amb la seva expulsió definitiva del col·legi.

Popel és una polèmica doctora que es va fer famosa durant la pandèmia en erigir-se com una de les cares més visibles del moviment negacionista. Ha rebut denuncies de pacients i fins i tot el Govern va reomanar a les farmàcies que no atenguessin els preparats que subministrava la doctora. Fins ara, però, sempre havia pogut seguir en actiu.

Notícies relacionades >

28/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris