Guarda+d%26apos%3Bovelles+per+anar+a+la+Fira+d%26apos%3Bov%C3%AD+i+capr%C3%AD+de+Calvi%C3%A0+al+Uep%21+Com+anam%3F

13 04 2024

Guarda d’ovelles per anar a la Fira d’oví i caprí de Calvià al Uep! Com anam?

Aquesta setmana, l’amo de “Can Uep!” visitarà un jove pagès calvianer que prepara la seva guarda d’ovelles per anar a la Fira d’Oví i Caprí, a Calvià. L’ajudarem a triar-ne els millors exemplars, els posarem picarols i les desinfectarem abans de dur-les cap allà. Acabarem les feines torrant un poc de carn i productes de la finca en companyia de família i veïnats.

El nostre jove pagès, en Lander, donarà una mà a la gent que s’encarrega de la recuperació de les terres de cultiu de l’ermita de Betlem d’Artà. Sembrarem plantes aromàtiques, exsecallarem oliveres i cremarem les restes de poda. Visitarem la cova que dona nom a la font d’on raja aigua tot l’any i també veurem l’ermita, un lloc sagrat on es respira pau i tranquil·litat.

Al rebost d’aquesta setmana, un matrimoni ben avingut que viu a Montuïri ens cuinarà un plat de terra i mar: rajada amb sobrassada, serà espectacular.

A Ferreries coneixerem una parella de jubilats que ens mostraran el seu hort i els veurem feinejant i contant anècdotes i savis consells sobre la pagesia.

I com cada setmana, farem gloses i dites amb el nostre mestre de mestres, en Felip Munar i Munar.

Uep! Com anam?” s’emet els dijous a les 22:15h a IB3 Televisió, i després de cada emissió, estarà disponible a ib3alacarta.com/play/tv/uepcomanam on el podreu mirar en qualque moment i lloc des del vostre dispositiu favorit.Consells per plantar tomatigueres i cúrcuma


Oliva blava amb la nova generació de la tafona Can Det de Sóller


Celebra el Dia Internacional dels Boscos amb els capítols d’‘A muntanya’