Illencs+a+Canc%C3%BAn%2C+el+parad%C3%ADs+caribeny

07 07 2024

Illencs a Cancún, el paradís caribeny

A “Illencs pel Món” fem una aturada a una de les destinacions turístiques més icòniques del món: Cancún, a Mèxic. Amb les seves platges de sorra blanca i aigües turqueses, Cancún és un paradís somiat per molts, però per alguns illencs, és més que una destinació de vacances; és la seva nova llar.

Illencs com en Biel, de Santa Eugènia, que després de deixar la seva feina en una oficina bancària i el seu bar propi a Mallorca, va acceptar una oferta per convertir-se en el Director Financer d’un conegut ressort de Cancun. Ens explicarà com es viure a 8.500 kilòmetres de les illes.

O Marc, periodista de formació, que va demanar traslladar-se a Cancún per poder gestionar millor les seves responsabilitats com a Gerent de Comunicació per a una important cadena hotelera. Ens parlarà de la seva adaptació, de la seva vida amb la seva parella mexicana i del que més enyora de Mallorca.

N’Enric ens explicarà com després de treballar en diversos països com Nicaragua, Punta Cana i Costa Rica, s’ha establert a Cancún com a Responsable de Vendes de nou hotels d’una cadena hotelera. Amb una llarga experiència en el sector turístic, Enric comparteix la seva visió sobre viure a l’estranger i el que ha après en el camí.

En Tomeu és director de ecommerce, ben a punt de tornar a Mallorca amb un nou càrrec com a Director de Vendes per a Europa i Àsia, ens explicarà com ha estat la seva experiència a Cancún i com es prepara per al seu retorn a l’illa.

Aquest episodi d’Illencs pel Món no només destaca les belleses de Cancún, sinó que també explora les històries d’adaptació i creixement personal dels nostres protagonistes. Descobrirem com han integrat les seves arrels balears en una nova cultura i com han trobat noves oportunitats en aquesta ciutat lluny de casa.

No et perdis aquest fascinant episodi d’Illencs pel Món, on la cultura, la història i la modernitat es combinen per oferir-nos històries úniques i inspiradores.

Illencs pel món‘ s’emet els diumenges a les 21.40 h a IB3 Televisió i en directe a la pàgina web d’IB3 i a la nostra app. A més, el podreu recuperar al nostre servei d’IB3 a la carta. Podeu interactuar a les xarxes socials amb l’etiqueta #IllencsPelMónIB3.La màgica Havana a través dels ulls illencs


‘Casa Balear’, un punt de trobada dels illencs a Punta Cana


‘Illencs pel món’ arriba a Miami