La+Fundaci%C3%B3+s%26apos%3BHort+Vell%2C+25+anys+de+ter%C3%A0pia+amb+animals

09 11 2023

La Fundació s’Hort Vell, 25 anys de teràpia amb animals

Visitarem la Fundació s’Hort Vell de Biniali, un centre eqüestre on fan teràpies assistides amb cavalls i cans des de fa 25 anys. Coneixerem el seu projecte i les feines diàries que hi ha per fer.

També veurem la guarda de porcs que fan servir per fer matances i acabarem les feines berenant tots amb família de productes elaborats a la mateixa finca.

El mestre de mestres, en Felip Munar, anirà fins a Llubí on es trobarà amb els propietaris d’una fàbrica d’embotits de Sóller, on coneixerem al porquer que els abasteix d’animals. Més tard anirem a visitar l’antiga planta de producció d’embotits que data de l’any 1900. Veurem tota casta d’ormejos que feien servir per fer matances i acabarem el dia tastant aquest deliciós producte tan nostrat i com no podia ser d’altra manera amb una glosa del nostre mestre particular.

Al rebost d’aquesta setmana, un jove forner de Campos ens dirà la recepta que va guanyar el premi al millor pa moreno de 2023.

No te perdis el darrer programa, recupera’l al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/uepcomanam/e628Aura Benito, fisioterapeuta: ‘La seva pelvis reprodueix de forma passiva el moviment de caminar’


El Rebost: Arròs brut pobler


L’ofici de siquier a Sóller


De vell llop de mar a pagès silvestre d’Algaida