Els programes de ràdio

AIRE

Aire és un programa sobre la memòria oral de les nostres Illes on cada setmana, a partir dels records i la història íntima dels seus entrevistats, rememoram un bocí petit però crucial d'allò que ens fa qui som. Construït a partir d'entrevistes amb persones anònimes i en format de reportatge, Aire ens proposa un viatge setmanal per les nostres arrels recordant com era el món abans i com ha anat transformant-se fins arribar a avui dia. Un programa dirigit i presentat per Joan Cabot amb la producció executiva de Bàrbara Ferrer i Margalida Mateu.

+ info

AL DIA – MALLORCA

Edició insular d'Al Dia en emissió només per l'illa de Mallorca. L’espai se centra en l'actualitat, esdeveniments, costums i festes de l'illa. Les històries més properes als oients de Mallorca de la mà de Magdalena Serra.

+ info

AL DIA – MENORCA

Edició insular d'Al Dia en emissió només per l'illa de Menorca. L’espai se centra en l'actualitat, esdeveniments, costums i festes menorquins. Les històries més properes als oients de Menorca de la mà de Clara Aymamí.

+ info

AL DIA – PITIÜSES

Edició insular d'Al Dia en emissió només per les illes d’Eivissa i Formentera. L’espai se centra en l'actualitat, esdeveniments, costums i festes de les Pitiüses. Les històries més properes als oients d’Eivissa i Formentera de la mà de Laura Tur.

+ info

AL DIA.

La periodista Maria Ferrer es posarà al capdavant del magazín matinal de la ràdio pública balear acompanyada d’un nou equip de professionals: Silvia Portell, Magdalena Serra, Magda Esterich i Joana Solivellas.

+ info

AVUI QUE ET FAS GRAN: ESPORTS

Amb les veus de Toni Fuster, Juan Gabriel Bauzá, Jaume Ginard, Miki Tous i Marta Sanpas es repassen els esdeveniments esportius dels que ha estat testimoni la ràdio pública.

+ info

AVUI QUE ET FAS GRAN: INFORMATIUS

+ info

AVUI QUE ET FAS GRAN: MUSICALS

En el primer capítol es poden escoltar les veus de l’assessor musical de l’emissora, Joan Trias; Ferran Pereyra (Jazz de Nit, Eclèctic...); Josep Maria Fiol (Simfonia de Nit), Mònica Borràs (Innsonora, Diorama) i Tito Fuster (Òrbita 3).

+ info

AVUI QUE ET FAS GRAN: PROGRAMES

Pep Suasi (Tot és possible, o no!), Sergi Marcos (Gabinet de Crisi, Múltiplex...), Margalida Mateu (Tassa i Mitja, Téntol...), Esperança Font (Veu corporativa, Club de Savis, Club del Taulell...) i Pep Díaz (Productor d’IB3 Ràdio, Equip de Guàrdia...) evoquen i comenten records, a més d’explicar el rerefons i anècdotes d’allò  viscut durant les emissions de programes que han presentat.

+ info

BALEARS FA CIÈNCIA

Balears fa Ciència és el programa de divulgació científica i de medi ambient d’IB3 Ràdio, que t’acosta tots aquests tipus de continguts, amb una combinació de rigor i entreteniment; presència continuada a les xarxes socials; participació dels oients a través dels concursos; humor i constant renovació, cada temporada, de totes les seccions. Com a servei públic, el programa posa especial atenció en la presencia de joves estudiants; foment de les vocacions científiques entre els nins i nines; i visualització del paper de les dones científiques i dones tecnòlogues a la societat. Dirigeix i presenta: Enric Culat

+ info

BON NADAL I BON ANY

Pep Suasi torna a IB3 Ràdio els dissabtes i diumenges de Nadal, de 12:00 a 14:00 hores.

+ info

CAMPEON! UN THRILLER POP

A estones thriller, a estones drama i a estones novel·la picaresca, Campeón! és la història de Toni Pla.

+ info

CONNEXIÓ LOCAL

Connexió local posa el focus en les ràdios municipals per enfortir la relació entre elles i afavorir el coneixement mutu. Dirigit i presentat per Magda Cortès amb la participació de dotze emissores locals de les Illes Balears. Un espai radiofònic on hi ha entrevistes, agendes, reportatges i fragments de les programacions municipals. Perquè darrere les ràdios locals hi ha pobles, comarques i persones.

+ info

DIORAMA

El programa és un altaveu per als creadors de tots els àmbits i estils amb especial atenció a la música, des de la clàssica fins a la més innovadora. Música, art, contracultura, underground, referents culturals i artistes emergents.

+ info

ECLÈCTIC

Ferran Pereyra, un dels conductors de programes musicals de més llarga trajectòria de les Illes, proposa en cada programa un recorregut sonor per multitud d’artistes que defugen dels cànons habituals i de les tendències musicals.

+ info

EL PROGRAMA PERFECTE

Programa especial de humor i entreteniment per la Nit de Nadal dirigit i presentat per Toni Escanellas amb la col.laboració de Bernat Nadal.

+ info

ELECCIONS 2023

Cobertura informativa de la campanya electoral.

+ info

ELS ENTUSIASTES

Programa cultural transmèdia de ràdio, televisió i xarxes a IB3, la radiotelevisió pública de les Illes Balears.

+ info

ENTRE AVUI I DEMÀ

El programa aborda l’actualitat de la jornada des d’una perspectiva analítica i reflexiva. Les notícies es tracten amb context, des de diferents punts de vista i amb la participació d’experts.

+ info

EQUIP DE GUÀRDIA

L'àrea de programació d'IB3 Ràdio capitanejada per Pep Diaz et proposa un programa ple d'entreteniment i de bons consells.

+ info

ESPORTS 3

Programació esportiva d'IB3ràdio. De dilluns a divendres tota la informació esportiva a les 13 h i totes les retransmissions esportives a l'#Esports3EnJoc Dirigeix: Joan Forteza Presenten: Xisco Diaz / Toni Fuster Col·laboradors: Futbol: Tolo Ramon, David Gui, Miquel Àngel Tomàs, Tomàs Gibert i Rafel Sastre. Futbol sala: Pep Moreno i Miquel Vidal. Futbol femení: Nani Haces. Futbol internacional: Magda Estelrich. Bàsquet: Víctor Alcolea.

+ info

FONT DE MISTERIS

Font de Misteris és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears a IB3 Ràdio.

+ info

IB3 MÚSICA

Playlists i presentacions: Tito Fuster

+ info

IB3 MÚSICA EN CONCERT

#IB3MúsicaEnConcert serà un espai on es podran trobar els principals concerts musicals produïts amb la participació d’entitats públiques, enregistrats amb alta qualitat de so.

+ info

INFORMATIU RÀDIO CAP DE SETMANA

Presenta Jose Luis Galindo

+ info

INFORMATIU RÀDIO MATÍ

Un programa conduït per Maria Antònia Suau.

+ info

INFORMATIU RÀDIO MIGDIA

Mònica Bestard condueix aquesta edició informativa.

+ info

INFORMATIU RÀDIO VESPRE

Un programa presentat per Sandra Martinez

+ info

INFORMATIUS – EDICIÓ MALLORCA

Serveis Informatius d'IB3 Ràdio.

+ info

INFORMATIUS – EDICIÓ MENORCA

Serveis Informatius d'IB3 Ràdio.

+ info

INFORMATIUS – EDICIÓ PITIÜSES

Serveis Informatius d'IB3 Ràdio.

+ info

INFORMATIUS IB3 RÀDIO

Les notícies d'àmbit regional, estatal i internacional a través dels butlletins informatius de cada hora i dels espais radiofònics de més pes de les Balears. Et fem arribar tota l'actualitat del dia. Notícies regionals, nacionals i internacionals. De dilluns a divendres a les 7h, a les 14h i a les 19h, i els caps de setmana a les 14h i a les 19h.

+ info

L’OASI

L’Oasi és el programa satíric d’IB3 Ràdio. Adrià Cuatrecases fa un repàs humorístic a l’actualitat de la setmana quan se’ns acaba.

+ info

LA GRAN VIDA

Mònica Borràs ens convida a gaudir dels matins de dissabtes i diumenges amb tot un seguit de propostes centrades en l’actualitat, la cultura i els esdeveniments més destacats de l’arxipèlag.

+ info

LA PLAYLIST DE…

+ info

LA TERTÚLIA HIPOTÈTICA

Programa d’humor presentat per Adrià Cuatrecases. El programa s’emet el dissabte, a les 13.00 h

+ info

MEDITERRÀDIO

Mediterràdio és el programa musical que dedica en exclusiva tot el seu temps a fer un recorregut pel talent sonor sorgit a les Illes Balears. Dirigit i presentat per Joan Trias

+ info

MEMÒRIA NEGRA

Memòria Negra – el podcast suposa una nova peça dins l’univers de la memòria criminal de les Illes Balears, després de l’èxit del programa de televisió, que duu en antena a IB3 Televisió des de 2017 i que enguany emetrà la seva novena temporada.

+ info

NAUTILUS

El Nautilus és l'esperit científic i ecologista d’IB3 Ràdio. El programa de ciència i medi ambient de la ràdio pública dona veu als científics de les Illes i més enllà.

+ info

NO VENIM AMB MANUAL

No venim amb manual és l'espai dedicat als més petits i a la família. A més de la participació de nins i joves, disposa d'espais divulgadors en què col·laboren professionals vinculats a l'educació i la criança, seccions específiques sobre temàtiques com les noves tecnologies i l'adolescència i, entre d'altres continguts, tallers en directe de diverses disciplines: des d'arqueologia i cinema fins a teatre i percussió interactiva. Nins i joves participen activament en el programa i cada setmana exerceixen d'entrevistadors d'un adult que visita ‘No venim amb manual' per parlar de la seva professió.

+ info

ÒRBITA 3

La millor selecció musical de tots els temps per als cap de setmanes.

+ info

PODCASTS

+ info

PRIMER VOL A FORMENTERA

+ info

RÀDIO TEATRE

Ràdio teatre, el regal de Nadal d’IB3 Ràdio. Amb l’obra ‘Siau benvingut’, d’Alexandre Ballester

+ info

TÉNTOL

El programa de televisió Téntol és un espai d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears.

+ info