Els programes de ràdio

15 ANYS DE RÀDIO

El matí estarà protagonitzat pel programa especial que ajuntarà a Rafel Gallego, Sergi Marcos i Cristina Bugallo per fer una repassada d'aquesta quinzena d'anys en antena i també mirar cap el futur del mitjà. El capvespre serà torn de la part més musical en la qual Tito Fuster, Pere Estelrich i Joan Trias convidaran a fer un recorregut sonor a través de les cançons que han protagonitzat aquests anys.

+ info

AIRE

Aire és un programa sobre la memòria oral de les nostres Illes on cada setmana, a partir dels records i la història íntima dels seus entrevistats, rememoram un bocí petit però crucial d'allò que ens fa qui som. Construït a partir d'entrevistes amb persones anònimes i en format de reportatge, Aire ens proposa un viatge setmanal per les nostres arrels recordant com era el món abans i com ha anat transformant-se fins arribar a avui dia. Un programa dirigit i presentat per Joan Cabot amb la producció executiva de Bàrbara Ferrer i Margalida Mateu.

+ info

AL DIA

La periodista Maria Ferrer es posa al capdavant del magazín matinal de la ràdio pública balear acompanyada d’un nou equip de professionals: Silvia Portell, Magdalena Serra, Magda Esterich i Joana Solivellas.

+ info

AL DIA – MALLORCA

Edició insular d'Al Dia en emissió només per l'illa de Mallorca i centrada en l'actualitat, costums, festes i esdeveniments de l'illa. Presenta Joana Solivellas.

+ info

AL DIA – MENORCA

Edició insular d'Al Dia en emissió només per l'illa de Menorca i centrada en l'actualitat, costums, festes i esdeveniments de l'illa. Presenta i dirigeix: Pere Bagur. Copresenta: Clara Aymamí.

+ info

AL DIA – PITIÜSES

Edició insular d'Al Dia en emissió només per les Pitiüses i centrada en l'actualitat, costums, festes i esdeveniments d'Eivissa i Formentera.

+ info

ALBERCOCS I CIRERES

+ info

CARTA BLANCA

+ info

CONNEXIÓ LOCAL

Connexió Local és un programa que posa el focus en les ràdios municipals per enfortir-ne la relació entre elles i afavorir el coneixement mutu. Per què darrere les ràdios municipals hi ha pobles, comarques i persones. Un espai radiofònic on hi ha entrevistes, agendes, reportatges i fragments de les programacions de les ràdios, que també difonen el programa. Apropa les ràdios locals als ciutadans. Dirigit i presentat per Magda Cortès amb la participació de dotze emissores locals de les Illes Balears.

+ info

ECLÈCTIC

El programa que ens acosta les músiques del món.

+ info

EL REPLÀ

+ info

ELS ENTUSIASTES

Programa cultural transmèdia de ràdio, televisió i xarxes a IB3, la radiotelevisió pública de les Illes Balears.

+ info

ENTUSIASTES

Anna de la Salud condueix el programa amb el qual endinsar-se en tots els àmbits culturals que formen part del dia a dia.

+ info

EQUIP DE GUÀRDIA

L'àrea de programació d'IB3 Ràdio capitanejada per Pep Diaz et proposa un programa ple d'entreteniment i de bons consells.

+ info

EQUIP DE GUARDIA – ESPECIAL CORONAVIRUS

+ info

ESPECIALS

Programes de tall especial

+ info

ESPORTS 3

Programació esportiva d'IB3ràdio. De dilluns a divendres tota la informació esportiva a les 13 h i totes les retransmissions esportives a l'#Esports3EnJoc Dirigeix: Joan Forteza Presenten: Xisco Diaz / Toni Fuster Col·laboradors: Futbol: Tolo Ramon, David Gui, Miquel Àngel Tomàs, Tomàs Gibert i Rafel Sastre. Futbol sala: Pep Moreno i Miquel Vidal. Futbol femení: Nani Haces. Futbol internacional: Magda Estelrich. Bàsquet: Víctor Alcolea.

+ info

FEIM KILÒMETRES

Programa esportiu sobre el món del running, presentat per Joan Martí.

+ info

FONT DE MISTERIS

Font de Misteris és el programa de misteris i llegendes de les Illes Balears d’IB3 Ràdio. Des de 2013, és l'espai a on cada dissabte vespre es parla d'allò més enigmàtic, més inquietant, més curiós, també més històric i anecdòtic, tenint sempre com a referència les nostres Illes Balears. El programa es converteix en un nexe entre els oients que estimen els misteris i les llegendes de les Illes Balears i la nostra cultura, sempre tractant els temes de manera seriosa i rigurosa, i aprofitant els coneixements dels que més saben perquè sigui el propi oient qui extregui les seves conclusions. La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part del programa "Font de Misteris" va ser reconeguda el 2015 per "Ràdio Associació de Catalunya" amb la Menció de Qualitat a la categoria de ‘Millor Programa’, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”. Es pot seguir i comentar el programa a Facebook , a Twitter i a Instagram. També es pot contactar a través del correu electrònic:  fontdemisteris@ib3radio.com o del WhatsApp del programa:  659 16 69 52 Direcció i presentació: Chema Font Producció: Borja Rigo Responsable de les xarxes socials: Sergio Rigo

+ info

IB3 MÚSICA EN CONCERT

#IB3MúsicaEnConcert serà un espai on es podran trobar els principals concerts musicals produïts amb la participació d’entitats públiques, enregistrats amb alta qualitat de so.

+ info

INFORMATIU RÀDIO CAP DE SETMANA

Presenta Jose Luis Galindo

+ info

INFORMATIU RÀDIO MATÍ

Un programa conduït per Maria Antònia Suau.

+ info

INFORMATIU RÀDIO MIGDIA

Mònica Bestard condueix aquesta edició informativa.

+ info

INFORMATIU RÀDIO VESPRE

Un programa presentat per Sandra Martinez

+ info

INFORMATIUS – EDICIÓ MALLORCA

Serveis Informatius d'IB3 Ràdio.

+ info

INFORMATIUS – EDICIÓ MENORCA

Serveis Informatius d'IB3 Ràdio.

+ info

INFORMATIUS – EDICIÓ PITIÜSES

Serveis Informatius d'IB3 Ràdio.

+ info

INFORMATIUS IB3 RÀDIO

Les notícies d'àmbit regional, estatal i internacional a través dels butlletins informatius de cada hora i dels espais radiofònics de més pes de les Balears. Et fem arribar tota l'actualitat del dia. Notícies regionals, nacionals i internacionals. De dilluns a divendres a les 7h, a les 14h i a les 19h, i els caps de setmana a les 14h i a les 19h.

+ info

L’OASI

+ info

LA GRAN VIDA

Programa en què la cultura, l'entreteniment i el positivisme ompliran de bones propostes sonores el cap de setmana i els festius. El programa està presentat per Cristina Bugallo els dissabtes i per Mònica Borràs els diumenges. Equip: Cristina Bugallo, Mònica Borràs, Celestí Oliver, Robert Marcè, Cati Neus Nicolau, Pere Prieto i Clara Aymamí. Col·laboradors: Josep Carles Romaguera (cinema), Georgina Sas (art i moda), Pau Andreu Sitjar (literatura), Juanjo Monserrat (música), Toni Escanellas i Bernat Nadal (La picolissima confitada).

+ info

LA RUTA D’ORFEU

Espai radiofònic divulgatiu i pedagògic dedicat a la difusió de música clàssica. Dirigit per Pere Estelrich, que apropa els clàssics als oients a través de converses setmanals, entrevistes i programes especials. Amb el propòsit de donar a conèixer músics illencs que donen vida a aquest gènere a les Illes Balears. Dirigeix i presenta: Pere Estelrich

+ info

MEDITERRÀDIO

Mediterràdio és el programa musical que dedica en exclusiva tot el seu temps a fer un recorregut pel talent sonor sorgit a les Illes Balears. Dirigit i presentat per Joan Trias

+ info

NAUTILUS

Nautilus és el nou programa de ciència i medi ambient que s'emetrà tots els dissabtes de 12 a 2 de la tarda des d'Eivissa.

+ info

NO VENIM AMB MANUAL

No venim amb manual és l'espai dedicat als més petits i a la família. A més de la participació de nins i joves compta amb espais divulgatius a on col·laboren professionals vinculats a l'educació i la criança, seccions específiques sobre temàtiques com les noves tecnologies o l'adolescència i, entre altres continguts, tallers en directe de diverses disciplines: des d'arqueologia o cinema fins a teatre o percussió interactiva. Nins i joves participen activament durant el programa i cada setmana exerceixen d'entrevistadors d'un adult que visita ‘No venim amb manual' per parlar de la seva professió. Dirigeix i presenta: Regina Cortès

+ info

ÒRBITA 3

La millor selecció musical de tots els temps per als cap de setmanes.

+ info

PRIMER VOL A FORMENTERA

+ info

TEMPS DE CREURE

Temps de Creure té com a objectiu acostar als oients les realitats pastorals de les diferents esglésies, parròquies i comunitats de les illes, així com l’actualitat socioreligiosa de l’arxipèlag. Direcció i presentació: Cristina Sánchez Menorca: Antoni Fullana Eivissa: Inés de la Puerta

+ info

TÉNTOL

TÉNTOL és un espai d’entreteniment i divulgació sobre el patrimoni lingüístic de les Balears

+ info