La+tempesta+m%C3%A9s+important+a+les+Balears+de+tot+el+segle+XXI

01 12 2023

La tempesta més important a les Balears de tot el segle XXI

A Temps Extrem ens endinsem en la borrasca més important a les Balears de tot el segle XXI. Les dades impacten: Vents sostinguts de 100 km/h i ratxes de fins a 150, ones de més de 13 metres i pluges acumulades de 380 l/m2 en només dos dies. Mira el programa complet al nostre servei IB3 a la carta: https://ib3alacarta.com/tv/tempsextrem/e7

Si això no és suficient a aquest fenomen extraordinari el segueix, dies després, una altra borrasca que continua amb la destrossa de la primera. Coneixem tots els detalls d’una setmana on el mal temps provocà la caiguda de més d’un milió d’arbres i, el que és encara pitjor, quatre víctimes mortals.

Al programa coneixerem històries com la de na Isabel que, amb la seva filla, sortí al carrer en meitat del temporal per por a que el sostre de ca seva s’esbuqués. D’altra banda, en Gonzalo ens contarà com la pluja i el vent intens alteraren per complet les seves noces.

Com en cada capítol el presentador Albert Ambrós i altres experts en meteorologia ens descobriran la gènesi, evolució i particularitats del fenomen meteorològic.

Temps Extrem reconstruirem els esdeveniments meteorològics més importants dels darrers anys a les Illes Balears. Ho farem a partir de les històries dels afectats i dels treballadors públics que els visqueren des de primera línia.L’incendi d’Andratx, el pitjor dels darrers 30 anys


La tempesta de 4 d’octubre de 2007 no se podrà oblidar mai


Juliette, una de les borrasques més destacables d’aquest segle


‘Supercèl·lula’, la tempesta que colpejà diferents municipis de la serra de Tramuntana l’agost de 2020


Els testimonis de la torrentada de Sant Llorenç a Temps extrem